2777
2789

👈 متهمی که 20 کودک را آزار داد: در روز زنگ 2 هزار خانه را میزدم!

🔹شرور سابقه دار که به اتهام آزار و اذیت 20 پسر و دختر بچه تنها در خانه و تعرض به دو زن جوان از سوی پلیس دستگیر شده در تازه‌ترین اعترافات خود جزئیات بیشتری از این جرایم را فاش کرد.

👈 این مرد 32 ساله سوابق زیادی در زندان‌های تهران دارد وی درباره شگرد خود چنین می‌گوید:

⚠️ زنگ خانه‌ها را می‌زدم و اگر بچه‌ها آیفون را جواب می‌دادند از آنها سراغ خانواده‌شان را می‌گرفتم، وقتی می‌گفتند که در خانه تنها هستند به بهانه اینکه برای پدرشان پول آورده‌ام از آنها می‌خواستم در را برایم باز کنند تا پول را تحویلشان دهم. در خانه‌ها که باز می‌شد وارد شده و نقشه‌ام را اجرا می‌کردم.

⚫️ بچه هاتونو خونه تنها نذارین، و یا اینکه آموزش بدین در رو برای غریبه ها باز نکنن.

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتش کنه پدوفیلو

تپش قلب گرفتم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
مامان من همین الانم میره بیرون میگه درو برا هیشکی باز نکن😐

کار خوبی میکنه 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

يادمه بچه بودم داشتم دم در خونمون تو كوچه دوچرخه سواري مي كردم ( اشك تو چشام جمع شد با يادآوريش) يهو يه مردو ديدم سر كوچه يهو احساس خطر كردم ظهر بود با عجله رفتم تو خونه ... همين كه خواستم در و ببندم گفت وايسا من با عجله درو بستم رفتم حياط پشتي دوچرخمو گذاشتم اومدم برم تو خونه ديدم آويزون شده بود از در خونه 

سال هاست كابوس زندگيم شده اين قضيه 

مامان من تا یک سال پیش هر وقت زنگ میزد خونمون میگفت در رو به روی کسی باز نکن مامور آب و برق و... هیچکی

آخرش یه بار گفتم مگه من بچه ام خودم میدونم و... دیگه نگفت

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خونه ما که همیشه ایفون قطعه کلا. خیالم راحته. یادم نمیاد اخرین بار چند ماه پیش زنگ خونه ام زده شد. شهر غریبیم. هیچکس نمیاد خونمون.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
مامان من تا یک سال پیش هر وقت زنگ میزد خونمون میگفت در رو به روی کسی باز نکن مامور آب و برق و... هیچ ...

خب واسه خوبیت گفته. 

ناراحتش کردی. گلم

از دلش در بیار خوبیت رو میخوان

ما با صابخونمون حیاطمون مشترکه شوهرم صبح میره سرکار ما خوابیم درو قفل میکنه میره ،البته من خودم کلید دارم کاری پیش بیاد میتونم برم بیرون، میگه قفل نکنم فکرم میمونه روتون

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
يادمه بچه بودم داشتم دم در خونمون تو كوچه دوچرخه سواري مي كردم ( اشك تو چشام جمع شد با يادآوريش) يهو ...

بعدچیشد؟

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)