2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سس الفردو چربه ما نمیخوریم  

همچین سبک زندگی سالمی داریم  

اونیم که سه بسته چیپس و پفک میخوره من نیستم!!!

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

من این مدلی بلدم که سینه مرغ مکعبی خورد میکنم و تفت میدم نمک و آویشن و فلفل سیاه میزنم قارچ تفت میدم پاستای فرمی اب پز شده رو باهاشون تو یه قابلمه کاملا مخلوط میکنم و آخرش یه بسته خامه میزنم و هم میزنم  دیگه اسمشو نمیدونم چیه

پاستارو ابکش کن بزار کنار..پنه باشه

بعد مرغ کباب کن یا ابپز با قارچ یکم تفت بده

برای سس پیاز رنده شده رو تفت بده با کره بعد ارد اضاف کن یکم تفت بده با شعله ملایم بعد شیر یا اب مرغ اضافه کن هی هم بزن تا غلیظ شه اویشن و نمک و فلفل هم اضافه کن پاستاهارو بریز توش با مرغ و قارچ اگر خواستی روش پنیرپیتزا بریز بزار تو فر ۵ یا ۱۰ دقیقه

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
من این مدلی بلدم که سینه مرغ مکعبی خورد میکنم و تفت میدم نمک و آویشن و فلفل سیاه میزنم قارچ تفت میدم ...

آها راستی روشم میتونی یه کم پنیر پیتزا بریزی بذاری تو فر چند دقیقه تا پنیر آب شه

من سینه مرغ رو برش نازک میدم به پیاز تفت داده شده اضافه می کنم مرغ که نیم پز شد قارچ رو اضافه می کنم. پنه رو هن که ابکش کردم سس درست می کنم. یه قالب کره با دو سه حبه سیر و دو قاشق ارد تفت میدم فلفل سیاه و اویشن و کمی نمک . بعد  دو لیکان شیر اضافه می کنم تا کمی غلیظ بشه . به سس دو قاشق خامه و پنیر خامه ای و کمی پتیر اضافه می کنم و هم میزنم . همه نوادو تو یه تابه میریزم رو شعله ملایم تا قشنگ به خورد هم برن. حتما هم داغ بخور 

من با گوشت درست میکنم مثل بیف استروگانف  سس بشامل که همون شیر و آردو کره قارچ و تفت میدم سیر و نمک فلفل گوشت و سس و اضافه میکنم بعد از پخت پنه یا هرنوع ماکارونی فرمی آبکش میکنم آبش که رفت با مواد مخلوط میکنم یکم آب گوشت هم اضافه میکنم روش یکم پنیر گودا یا پارمسان میریزمیذارم ماکرو هم گرم بشه هم پنیر آب شه آخرهم ریحون میریزم

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه