2777
2789
عنوان

شوهرم نفرینم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 44 پست
بگو ننت ایشالا

بیچاره ننش چیکار به اون داره

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو اون زایده این پسرو

خب اون که الان تو دعواشون نیست تورو خدا گناه دارن 

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

یه مدت ازش دور باش. ببین سراغتو نمیگیره؟شاید روش فشار زندگی و کاره ولی بازم حق نداره اینجوری دل بشکنه. کاری میکنی که اذیت بشه؟

کلا ایراد ما زنا اینه که خیلی به شوهرامون وابسته ایم و اعتماد به نفس نداریم. به نظر من خودت کار پیدا کن و یه مدت دستت تو جیب خودت باشه. 

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
خب اون که الان تو دعواشون نیست تورو خدا گناه دارن 

نمیدونم شاید حق باشماس

اخه من شوهرم هر  قت بام دعوا میکرد

اخر سر ک اشتی میشد

میگفت مامانم گفت نسیبه این کارو کرده

اونم الکی بل میگرفت

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
شوهر منم میگه الهی دردو بلای مامانیم بخوره توی سرت

ابلفضل😑😑😑😑😑

راس میگی؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

نفرین، یقه خودشو میگیره 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

با مشت نمیکوبه ب سینه اش وقتی اینا رو میگه احیانا😐😐

ی مدت محلش نده هرچی میگه بگو با هم ایشالا درست میشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰