2777
2789

ابمیوه گیری فوما 

چرخ گوشت فوما 

بخارپز ویداس 

زودپز برقی ویداس 

جارو شارژی ساکس

چایی ساز بوش صفحه دیجیتال

سرویس قابلمه چدن گرانیت تکنو 

اتو پرسی ژانومه 

یخچال کلور 

کیا از این هایی که گفتم رو دارن و راضین من خریدم ولی هی شک دارم که خوبن یا نه ممنون میشم جواب بدین خواهرای گلم 😇😇😍😍😘😘😘لطفا نظراتتونو بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این مارکا فقط بوش دارم اونم ماشین ظرفشویی

اصلا این مارک هیچجوره جای شک نداره حتی فیک هاشم از بقیه مارکا بهتره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

انقدر الان جنسایه چینی ریخته تو بازار با کلی اسم هایه جدید  ولی از مارک بوش همزنشو دارم خیلی راضیم

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
اها ممنون غذا ساز های ۳۲ کاره چرخوشت دارن ؟

اطلاع ندارم

ولی کلن بنظرم چرخ گوشت خیلی کارایی نداره 

ی گوشت میخوای چرخ کنی اونم از بیرون میگیری 

ولی غذاساز خیای کارایی داره

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1

من پلوپز ویداس گرفتم چند روز پیش...

ولی الان بهم گفتن مارک خوبی نیس ولی دیگهونمیتونم کاریش کنم  انشاالله که مشکلی براش پیش نیاد😑😑😐

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان