2789
عنوان

خانوماباشوهرم قهربودم اینوواسش فرستادم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 4902 بازدید | 59 پست

من سر این جور مساعل به شوهرم منطقی حرف میزنم برای دلیل قانع کننده میارم مثلا میگم عزیرم شاید من بخوام بهت چیزی بگم یا بخوام دستتو بگیر یا راحت حرف بزنم پیش اونا که نمیتونم دوست دارم خودمون دوتایی مسافرت بریم برای هم وقت بزاریم....با لبخند ارامش من همیشه اینکار میکنم شوهرمم قبول میکنه هیچ وقت دعوای من همسرم مادر پدرم یا مادرپدرهمسرم نفهمیدن چرا باید بقیه بدونن من با شوهرم قهرم هیچ وقتم از خونه نمیرم بیرون اگه به حرف گوش نکنه باهاش گرم نمیگیرم خودش میاد اشتی میکنه ومیگه حرف تو درست اگم حق با اون بود میزارم تا عصبانیتش فروکش کنه بعد ازش معذرت میخوام این تجربه ۲سال زندگی مشترک من😊❤

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس راحتی واسایش خانوادش چی

خب اینو باید باید براش جا بندازی

در خواست شما نامعقول نیست فقط طرز بیانتون مناسب نبود

می تونی بگی من خیلی دوست دارم دوتایی سفر کنیم و تو راه معذب نباشطمو لاو بترکونیم😍

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

ناراحت نشی تقصیر تودته همش دلم واسه خودم می سوزه که واسه هیشکی ارزش نداشتم پشتم به تو گرم بود 

میدونی مرد مثل یه پارچه سفید یا دفتر نو می مونه وقتی تمام اطلاعات خانواده رو بهش دادی گفای هیشکی برات ارزش قائل نیست اونم گفته بابا هیچ کی اینو ادم حساب نکرده اینم منم بخوام اذیتش کنم چی می شه برمی گرده به اون خونه اونجا که از خونه من خیلی بدتره باز عیب من یه مسافرت کوتاه مدته می فهنی چی میگم وقتی ادم میاد همه مشکلات خانواده رو به شوهر می گه شوهر دو دوتا چهار تا می کنه و این می شه نتیجه نشکل تو نیستی ها همه ما زنها اینطوریم بروز میدیم حرف تو دهنمون نمیمونه

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
شماجای من بودید ویه همچین مشکلی برمیخوردین چیکارمیکردین

من راستش اگ بودم دفعه بعد ک اونا باهامون اومدن یجوری با تیکه و طعنه میفهموندم ک مزاحم نشن،راه منطقی تر بلد نیستم،سر دو نفر دیگه حیفه بین خودت و شوهرت دلخوری شه،

من راستش اگ بودم دفعه بعد ک اونا باهامون اومدن یجوری با تیکه و طعنه میفهموندم ک مزاحم نشن،راه منطقی ...

اره مثلا میتونه پیش اونا بگی عزیزم میدون چند وقته ۲تایی نرفتیم مسافرت یا بیرون خیلی دلم میخواد ۲تایی بریم 

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
مسئله دوست داشتن نیست غرورشو خرد کردی

ببخشیدا چرا غرورشو خرد کنه؟؟ اگر یکی سربار زندگی شما باشه خوشتون میاد خانومی؟؟؟ واقعا خوشت میاد یکی هی باهات بیاد اینور اونور بعدم توی کارت فضولی کنه؟ امیدوارم شوهرتون حتما یکیو دنبال خودش راه بندازه ببنید چقدر بده

عزیزم از دید من کار همسرت کاملا اشتباهه درسته که حالا چند بارش اشکال نداره که با شما اومدن ولی قرار نیست همیشه سربار شما باشن که مگه قراره هر وقت شما رفتید اونا رو هم با خودتون ببرید؟؟؟ شما که تاکسیشون نیستید که شاید خیلی از خانوما بگن چه اشکال داره متاسفانه باید آدم برای خودش پیش بیاد تا بفهمه اتفاقا اونا غرور ندارن که همیشه با شما همراه پیشن تا برسونیدشون تازه خیلی زشته که توی کاره شما دخالتم میکنن 

در ضمن یک نکته دیگه رو هم بگم عزیزم هیچ وقت نگو دلم برای خودم میسوزه برای کسی ارزش نداشتم این حرفو هیچ وقت نزن تو حتما برای پدر و مادرت و دوستات و ... ارزشمندی این حرفو هیچ وقت به همسرت و نه به هیچ کسه دیگه نگو چون قشنگ نیست آدم درباره خودش اینو بگه

تأثیر گذار نبود! با در نظر گرفتن عزت نفستون؛ کمی دِرایت و پختگی چاشنی رفتار و صحبتاتون کنید، و در ن ...

میگن مودبانه و با احترام هم خواستن ولی فایده نداشته همون اول آدم دعوا نمیکنه معمولا

بنظر من که پیاماتون خیلیم بد نیست فقط نشاندهنده عصبانیتتونه اینکه خیلی ناراحتین اینکه میخاین عمق یه چیز بدو به شوهرتون بفهمونین من مطمئنم وقتی آشتی کردین شوهرتون برداشت بدی از پیامتون نداشته اتفاقا خوبه بدونه شما پشتتون بهش گرمه وباید بیشتر حواسشو جمع کنه وبرخلاف نظر سایر دوستان من معتقدم ادم وقتی ازدواج میکنه وارد یه زندگی دوستانه میشه جنگ که نیست تا نقاط ضعفشو ره طرف نگه تا علیهش استفاده نشه

البته نمیگم زیرو بم اخلاق و خانوادشو بگه ها نه ولی خوب گاهی پیش میاد ادم یه چیزایی مثل همین پیامای شمارو میگه این دلیل بر سو استفادا همسر نمیشه من بنطرم اگه همسرتون یکم تیز باشه فهمیده شما داری براش ناز میکنی ماها زنیم دیگه اینارو میگیم تا نازمونو بکشن تا بگن هنوزم دوست دارم هنوزم مثل کوه پشتتم و از این حرفا