2777
2789
عنوان

اگه این لحظه دلگیری بیا بگو چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 43 پست
دارم از گریه میترکم ولی جلوی مامان بابام میخندم و میحرفم😭😭😭😭😭😭😭

چرا گریه؟،من این چند روزه وقتی اسم چنگ میوردم بابام عصبانی نیشد میخواست برام بلند شه.منم گفتم ول کن بزار استرسم توز خودم بمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم دیوونه میشم از صبح دلم گرفته بود عصر مادرشوهرم زنگ زد گفت ی دختر دیدن برا برادرشوهرم من ...

مجردم ولی حست رو با تموم وجودم لمس می کنم

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
منم دارم دیوونه میشم از صبح دلم گرفته بود عصر مادرشوهرم زنگ زد گفت ی دختر دیدن برا برادرشوهرم من ...

انقدر حساس نباشین از همین اول، خودتون اذیت میشین

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
چرا گریه؟،من این چند روزه وقتی اسم چنگ میوردم بابام عصبانی نیشد میخواست برام بلند شه.منم گفتم ول کن ...

دلم گرفته با شوهرم جر و بحثم شده، شوهرم بخاطر کارش خیلی عصبی شده، هرچی میشه سرم داد میزنه، منم دلم شکسته ولی چیزی نمیگم ب مادرم، چون هیچ وقت جنبه این چیزارو نداشته و سریع میترسه 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

دلم گرفته با شوهرم جر و بحثم شده، شوهرم بخاطر کارش خیلی عصبی شده، هرچی میشه سرم داد میزنه، منم دلم ش ...

اخیییی متاسفم.فقط یچیزی که تجربه مامانجون ۸۶ساله منه میگه مرد وقتی تازه میاد یا خسته و گگشنس باهاش بحث نگیرین اگم اون شروع کرد سکوت کنین تا بعد خودش خجالت میکشه.شاید روش این روشا اقر بذاره

انقدر حساس نباشین از همین اول، خودتون اذیت میشین

دست خودم نیست

۱۱ سال تک عروس بودم

ازینکه از الان انقد میبرن بالا

ازسنکه اون دکتره و من لیسانس

میترسم 

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖
اخیییی متاسفم.فقط یچیزی که تجربه مامانجون ۸۶ساله منه میگه مرد وقتی تازه میاد یا خسته و گگشنس باهاش ب ...

آخه تازه نبود بعد شام داشتم حرف میزدم سرم داد زد، 😥😥😥دلم قد یه دنیا گرفته... من خواهر ندارم... مامانمم هیچ وقت باهام رفیق نبوده دلم قد دنیا گرفته 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

دست خودم نیست ۱۱ سال تک عروس بودم ازینکه از الان انقد میبرن بالا ازسنکه اون دکتره و من لیسانس می ...

عزیزم قرار نبود تا قیامت تک عروس بمونین که، میدونستین بالاخره یه روز جاری دار میشین، شما هم با این ذهنیت که از همین اول دارین باعث میشه هم روی روابطتون با مادر شوهرتون هم جاری تون تاثیر منفی بذاره، دلتون رو صاف کنین و براشون خوشبختی آرزو کنین، خوبی کنین تا انشاالله خوبی ببینین و آرامش زندگی تون به هم نخوره

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
آخه تازه نبود بعد شام داشتم حرف میزدم سرم داد زد، 😥😥😥دلم قد یه دنیا گرفته... من خواهر ندارم... ما ...

هییییی اخییی.چی بگم منم بابام اینجوری حالات عادیشم وقتی جوابشو بدی یا حرفی که دوتا ادم دیگه میرنن این خودش نیاد یهد داد میزنه من گاهی میگم این صدا لزین چثه بابا م زیاده.چیبگم مام خونه هامون جوریه شخصیه ولی صدا میره توی کوجه.منم سر این داد هاش قلبم ضیفه شده چه میشه کرد مراقب خودت باش

هییییی اخییی.چی بگم منم بابام اینجوری حالات عادیشم وقتی جوابشو بدی یا حرفی که دوتا ادم دیگه میرنن ای ...

شوهر من خیلی مهربون و خوش اخلاقه، برای همین انتظار نداشتم، بخاطر کارش 2هفتش افتضاح شده،، داشتم براش یه چیزی با ذوق تعریف میکردم یهو سرم داد زد😥😥😥😥