2777
2789
عنوان

اگه این لحظه دلگیری بیا بگو چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دلگیرم.نه بخاطر اینکه شوهر ندارم وقتی حالم بده ارومم کنه،نه بخاطر اینکه کلی درس خوندم ولی الان من بیکار اون فوق دیپلمه تداقل حقوق میگیره.فقط بخاطر اینکه با یه مشت......توی یه کشور نفس نیکشم واینکه اینده ی مبامی دارم.از ابهام ایندم خیلی میترسم

دارم از گریه میترکم ولی جلوی مامان بابام میخندم و میحرفم😭😭😭😭😭😭😭

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
خیلی سخته امان از مادرسوهرااا 

واقعا . حالا الهی شکر ک دوره و نزدیک نیست

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
از کجا میدونی شوهر بود آرومم بودی 

نمیدونممیگم شاید اگه بود وقتی لسترس داشتم دل گرمین میداد پیش احساس امنیت نیکردم.حداقل پشت شونم احساس تهی بودن نداشت.الان حس میکنم استخوانای شونمم خیلی شکنندس😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

منم دارم دیوونه میشم

از صبح دلم گرفته بود

عصر مادرشوهرم زنگ زد گفت ی دختر دیدن برا برادرشوهرم

من عروس اولم.کلا دوتا بچن

انقد تعریف کرد دکتره و خواهر شهیده و فلانه و فلان

اسمشم عاطفه خانومخ

از عصری تا الان دارم هق هق گریه میکنم

نیومده چقد عزیز شد

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖