2777
2789
عنوان

مادربزرگ 👵🏻

199 بازدید | 23 پست

مادربزرگ من اخلاقش خیلی خاصه یا بهتر بگم وحشتناک😕

با خاله‌ام زندگی میکنه خاله‌ام تیرویید بدخیم داشت که عمل کرد و یددرمانی شد دکتر بهش گفته اصلا نباید ناراحت یا عصبی بشه خدایی نکرده مریضیش عود میکنه ولی اینقد خالم اذیت میکنه که نگو بخدا ی روز نیست که گریه نکنه اصلا به فکر دخترش نیست😔

اصلا نمیزاره از خونه بره بیرون یا اگه مهمان بیاد میگه اینا چرا اومدن و ...که خیلی وقتا مهمان‌ها هم متوجه شدن فلنگو بستن 

اصلا تو دنیا هیچکی دوست نداره بجز خودش 😐

از آدم و عالم غیب میکنه تو کار همه هم دخالت میکنه 

آدم مونده چیکار کنه بخدا زندگیو کلا برا خانواده مادریم جهنم کرده

عاشق خدا هستم خداوندی که داشتن او جبران همه نداشته‌های من است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدما که پیر میشن مثل بچه ها بهونه گیر میشن ، هر کدوم از بچه هاش یه مدت نگهش دارن چرا فقط افتاده گردن خاله تون؟

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

تو فکرش بودیم چاره‌ای بجز اینکار نمونده 🥺

دایی نداری

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
واپس کلادیوانه این چه اخلاقیه مردم پاشون لبه گورتوبه میکنن این تازه غیبت وتهمت میزنه

آره بخدا ن نماز میخونه ن هیچی اصلا به فکر اون دنیاش نیست

به خاله تون هم که حتما سن قانونی رو رد کردن بگین دوستان با مادرش حرف بزنه و نداره خیلی تو کاراش دخالت کنه، کم کم خوب میشه

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
آدما که پیر میشن مثل بچه ها بهونه گیر میشن ، هر کدوم از بچه هاش یه مدت نگهش دارن چرا فقط افتاده گردن ...

خونه هیچکی نمیره همینجاست هیچکسم با این اخلاقش قبولش نمیکنه

به خاله تون هم که حتما سن قانونی رو رد کردن بگین دوستان با مادرش حرف بزنه و نداره خیلی تو کاراش دخال ...

هرکار بکنیم از رو نمیره تازه میگه چرا همه باهام لجن یعنی اصلا متوجه اخلاقش هم نمیشه فک‌ کنم یه بیماری ناشناخته‌ای داره بخدااا😐

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز