2777
2789
عنوان

مادربزرگ 👵🏻

196 بازدید | 23 پست

مادربزرگ من اخلاقش خیلی خاصه یا بهتر بگم وحشتناک😕

با خاله‌ام زندگی میکنه خاله‌ام تیرویید بدخیم داشت که عمل کرد و یددرمانی شد دکتر بهش گفته اصلا نباید ناراحت یا عصبی بشه خدایی نکرده مریضیش عود میکنه ولی اینقد خالم اذیت میکنه که نگو بخدا ی روز نیست که گریه نکنه اصلا به فکر دخترش نیست😔

اصلا نمیزاره از خونه بره بیرون یا اگه مهمان بیاد میگه اینا چرا اومدن و ...که خیلی وقتا مهمان‌ها هم متوجه شدن فلنگو بستن 

اصلا تو دنیا هیچکی دوست نداره بجز خودش 😐

از آدم و عالم غیب میکنه تو کار همه هم دخالت میکنه 

آدم مونده چیکار کنه بخدا زندگیو کلا برا خانواده مادریم جهنم کرده

عاشق خدا هستم خداوندی که داشتن او جبران همه نداشته‌های من است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدما که پیر میشن مثل بچه ها بهونه گیر میشن ، هر کدوم از بچه هاش یه مدت نگهش دارن چرا فقط افتاده گردن خاله تون؟

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

تو فکرش بودیم چاره‌ای بجز اینکار نمونده 🥺

دایی نداری

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
واپس کلادیوانه این چه اخلاقیه مردم پاشون لبه گورتوبه میکنن این تازه غیبت وتهمت میزنه

آره بخدا ن نماز میخونه ن هیچی اصلا به فکر اون دنیاش نیست

آدما که پیر میشن مثل بچه ها بهونه گیر میشن ، هر کدوم از بچه هاش یه مدت نگهش دارن چرا فقط افتاده گردن ...

خونه هیچکی نمیره همینجاست هیچکسم با این اخلاقش قبولش نمیکنه

به خاله تون هم که حتما سن قانونی رو رد کردن بگین دوستان با مادرش حرف بزنه و نداره خیلی تو کاراش دخال ...

هرکار بکنیم از رو نمیره تازه میگه چرا همه باهام لجن یعنی اصلا متوجه اخلاقش هم نمیشه فک‌ کنم یه بیماری ناشناخته‌ای داره بخدااا😐