2777
2789
عنوان

خانمهایی که سقط داشتن راهنماییم میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 24 پست
نه بابا هیچی نمیفهمی صبح میری بیمارستان یه بیهوشی خفیف میزنن بعد با دستگاه میرن داخل رحم و تمام.. به ...

مرسی عزیزم 

تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم مشکل ژنتیکی داره از وقتی بهم گفتن دارم جون میدم 

الهی عزیزم 😔 درکت میکنم من که هفته های پایین بود کلی غصه خوردم و تا یکی دو ماه درگیر بودم که فراموشش کنم

دیگه چاره چیه 😭

دعا میکنم برات ❤ خدا بهت صبر بده🙏🏻

❤🩵🧡

من سقط کردم اما هفته های پایین خودشون سقط شدن وپوچ بودن.شماچرا میخوای سقط کنی؟بعضی وقتا غربالگری های اول فقط باعث ترس آدم میشن ومیگن ریسکش بالاس مطمعن شدی از مشکلت؟

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
من سقط کردم اما هفته های پایین خودشون سقط شدن وپوچ بودن.شماچرا میخوای سقط کنی؟بعضی وقتا غربالگری های ...

آره عزیزم آمینوسنتز شدم

آره عزیزم آمینوسنتز شدم

آااخی عزیزم ناراحت شدم ایشالا ایندفعه ی نی نی سالم وصالح بیادتودلت❤غربالگری چقدشد هزینش؟آمینو چقد شد؟

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
آااخی عزیزم ناراحت شدم ایشالا ایندفعه ی نی نی سالم وصالح بیادتودلت❤غربالگری چقدشد هزینش؟آمینو چقد شد ...

سونو غربالگریو که دادم چون ان تی بالا بود دیگه آزمایش ندادم فکر کنم ۲۰۰ شد  ولی آمینو ۲۳۰۰ شد البته ۶۵۰ بخاطر اورژانسی بودن جوابش بود 

آااخی عزیزم ناراحت شدم ایشالا ایندفعه ی نی نی سالم وصالح بیادتودلت❤غربالگری چقدشد هزینش؟آمینو چقد شد ...

فدات شم با دعای خیر شما 

فدات شم با دعای خیر شما 

عزیزم کورتاژ نکنیا گناه داره بچه .برو بیمارستان مدارکو بدی ختم بارداری میزنن واست قرص میذارن تو واژن سریع زایمانش میکنی.منم مث شما بچم مشکل داشت تازه مال من دوقلو تو ۲۳هفته بودن😢😢😢با قرص زایمان کردم .کاش بچه رو بدن پاتولوژی ببینن مشکلش چیه‌.امینو نگفت مشکلش چیه؟؟جنسیتش چیه؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷