2777
2789

سلام خانما

از هفته ی چند یاچندماهگی شکمتون ترک انداخت؟

بجز روغن زیتون پماد یا کرمی چیزی هست من از الان بزنم ک ترک نندازم؟قیمتش مهم نیس

مرسیتونم😍😘😘😘😘

اتفاقا سوال منم بود

البته عزیزم من خواهرم شکمش هیییچ ترکی ننداخت، روغن و کرم خاصی ام نمیزد اما من یادمه خیلییییی میوه میخورد

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا سوال منم بود البته عزیزم من خواهرم شکمش هیییچ ترکی ننداخت، روغن و کرم خاصی ام نمیزد اما من ی ...

منم مامانم بااینکه پنج تا بچه اورده یدونه ترکم نداره

ولی خب خیلی میترسم کلا میگم نندازم ی وقت

منم مامانم بااینکه پنج تا بچه اورده یدونه ترکم نداره ولی خب خیلی میترسم کلا میگم نندازم ی وقت

منم از الان خیلی میترسم اما از طرفیم دختر خالم استرالیا زندگی میکنه ، بهترین روغنا و کرمارو زد به شکمش اما ماه ۸ شیکمش پر از ترک بود

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
منم از الان خیلی میترسم اما از طرفیم دختر خالم استرالیا زندگی میکنه ، بهترین روغنا و کرمارو زد به شک ...

من مامانم میگه ارثیه .و نبایدم وقتی میخارن شکمت بخارونیش وگرنه جای چنگات ترک میشه رو شکمت

ای بابا😭 این همه درد و بدبختی تحمل میکنیم دیگه ترک بارداری چیه دیگه

من سینه ها شل شدن ترکا موند جای بخیه گوشت اضافه اورد لکه رو بدنو...هزارتا دیگه

شانس منه شاید بعضیا اینطور نشدن.قطعا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
من مامانم میگه ارثیه .و نبایدم وقتی میخارن شکمت بخارونیش وگرنه جای چنگات ترک میشه رو شکمت

اره این و مادرشوهر منم میگفت

حالا ایشالا ترک ترک نمیشیم😁😉