2777
2789

سلام خانما 

راجب شوهرمه

اعصابم خیلی خورده،امروز باشوهرم اومدیم خونه شون(یعنی خونه مادرشوهرم)الان ب طریقی متوجه شدم دیروز ک شوهرم سرکار بوده اومده اینجا ولی ب من نگفته میدونم بخوام ازش بپرسم انکار میکنه ومیگ نیومدم،الان من ذهنم خیلی درگیره بنظرتون چیکارکنم چ برخوردی کنم باهاش؟

بچه ها الان نیاید بگید ک خب رفته خونشون ک رفته وتوچیکار داری واین حرفا.من از این ناراحتم ک چرا پنهون کرده

خداجونم مواظب پسرای قشنگم باش❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی خیلی رک بهش بگی؟؟ بگو من خیلی خوشحال میشم وقتی میفهمم تو میری خونه مامانت پس نیاز به پنهون کاری نیست، اگه به من بگی میری اونجا من بهت میگم که یک کیلو میوه و شیرینی هم با خودت ببر که دست خالی نری، به زبون بگیر 

نخواسته سوتفاهم بشه لابد عزیزم، خوشگذرونی با دوستاش نرفته که لابد رفته یه سر زده

اخه ما میخواستیم امروز بیایم دیگ چ کاری بودی ک دیروز بیاد اونم وقتی سرکاره

سلام عزيزم خب خودت منطقي و راحت باهاش حرف بزن بدون بحث و دعوا و كنايه و تيكه انداختن كه خب منم زن زن ...

حرفو عوض میکنه یبار دیگ هم این موضوع پیش اومده بود بهش گفتم انکار کرد