2777
2789

اصلا خوراکم زیاد نیست. هله هوله نمیخورم. از یه طرف هم خونمون جایی هست که هیچ باشگاهی نزدیکمون نیست هیچی. قبلا تو خونه برای خودم آهنگ میزاشتم میرقصیدم. ولی چندماهی است یکی از عزیزامو از دست دادم دیگه دل و دماغ رقص رو ندارم. نمیدونم چیکار کنم🙁🙁 قدم ۱۶۵ وزنم ۸۰اینا هست😓😓😓😓

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

صبحانه حتما بخور کامل هم بخور 

ناهار و شام کم بخور و حتما عصرونه بخور که شام زیاد نخوری 

شام هم زود بخور قبل ساعت 9

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبحانه حتما بخور کامل هم بخور  ناهار و شام کم بخور و حتما عصرونه بخور که شام زیاد نخوری  ...

صبحانه کم میخورم. بعدش یه مقدار میوه. دیگه چون شوهرم ساعت۷میاد خونه شام و ناهارم یکی میشه🙁

خانه بهداشت رفتم مشاور تغذیه گفت روزی سه قاشق غذا بخور بخاطر همین بیخیال شدم روزه میگیرم وقت افطار ت ...

۳قاشق؟؟🤔🤔 روزه که میگیره آدم بعدش بیشتر میخوره😖😖😖

صبحانه کم میخورم. بعدش یه مقدار میوه. دیگه چون شوهرم ساعت۷میاد خونه شام و ناهارم یکی میشه🙁

خب اشتباه میکنی 

بدن وقتی گرسنه باشه و بهش غذا نرسه خودش برا روز مبادا که همون وقت گرسنگی هست چربی ذخیره میکنه چون میدونه از غذا خبری نیس

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
۳قاشق؟؟🤔🤔 روزه که میگیره آدم بعدش بیشتر میخوره😖😖😖

نه من کلا اشتهام بسته میشه 😐 حدودا مثه خودتم قدو هیکل 

با سه قاشق چکار نیکردم😑

یا سه قاشق یا سه تیکه نون لواش😐

هیچ
عصرها یکساعت پیاده روی کن شب هم یه لیوان شیر با دوتا خرما بجای شام بخور 

آره این خیلی خوبه 

خواهر منم شبا شیر و دارچین میخوره خوب لاغر شده

عصرها یکساعت پیاده روی کن شب هم یه لیوان شیر با دوتا خرما بجای شام بخور 

هیچ جا نمیتونم برم. اطراف خونمون یجوریه که تنهایی نمیتونم برم. مگر اینکه شوهرم ببرم. که اونم خسته ست هر وقت میاد😪

نه من کلا اشتهام بسته میشه 😐 حدودا مثه خودتم قدو هیکل  با سه قاشق چکار نیکردم😑 یا سه ...

چه خوب کاش منم بتونم.اتفاقا من اصلا چاق نشون نمیدم. تو پرم. هر کی میبینه میگه بیشتر از ۶۵نیستی😐😐😐