2777
2789

چ رنگی مناسبه؟

اذیت نمیشین.لنز بهتره یا عینک؟

من دلم میخاد بگیرم نمیدونم چ رنگی خوبه.

هزینش چطوره

شرایط نگهداریش چطوره 

موقع ورزش اذیت نمیشید

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

استفاده طولانی از لنز قوز قرنیه میاره

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استفاده طولانی از لنز قوز قرنیه میاره

عه 

طولانی یعنی چند وقت؟

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
اگه میخوای در آینده عمل کنی لنز استفاده نکن

چرا🤔

من طبی دارم باهاش راحتم

درجه چشمت چنده

من ی مدت داشتم ولی الان عقط موقعه مهمونیا و عروسی استفاده میکنم 

اگ اصل فرانسه بخری قیمتش بالای 500 ولی خب ارزونترم هس 

من رنگ ارغوانی و گرگی دارم ک فوق العاده ان ولی خب اذیت میشم مدام رو عنبیم باشن 

تاحالا ام باهاشون ورزش نکردم :)

Nothing to say ....

من برای عروسیم رفتم بهترین لنز و سفارش دادم از دکترمم پرسیدم لنز خوبه یا عینک گفت اگه سلامتی چشمت برات مهمه همون عینک من حتی توصیه نمیکنم برای همون شب عروسیتم بزنی با این که کلی ام هزینه کردم نزدیک ۶۰۰ فقط برای ۶ ماه همون یه بار استفاده کردم میگن خیلییییی  ضرر میرسونه به چشم 

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱
من دو سه سال استفاده کردم راضی بودم واقعا، الانم prk کردم

Prkچیه عزیزم؟