baran7374 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 483 عنوان کباب ماهی 4372 بازدید | 15 پست خانما چیکار کنم ماهی ب توری نچسبه وقتی کبابش میکنی؟کلا له میشهچربشم کردم بازم فایده نداشت منو به دست من بکُش..به نام من گناه کُن...اگه من اشتباهتم...همیشه اشتباه کُن 1398/10/18 | 13:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22755 اول تورتو گرم کن. ولی چه بخوای چه نخوای میچسبه تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
سایه307 عضویت: 1392/10/14 تعداد پست: 23355 یکم روغن بزن بش بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
حنانه70 عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 1052 ازون تورا که وقتی بستیسش بینشون فاصله میفته باید داشته باشی
baran7374 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 483 به سیخ بکش نمیشه اصلا میفته منو به دست من بکُش..به نام من گناه کُن...اگه من اشتباهتم...همیشه اشتباه کُن
baran7374 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 483 اول تورتو گرم کن. ولی چه بخوای چه نخوای میچسبه خب اونا ک ماهیشون سالم میمونه چیکار میکنن؟واسه مهمون زشته افتضاح میشه منو به دست من بکُش..به نام من گناه کُن...اگه من اشتباهتم...همیشه اشتباه کُن
baran7374 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 483 یکم روغن بزن بش زدم☹چسبید منو به دست من بکُش..به نام من گناه کُن...اگه من اشتباهتم...همیشه اشتباه کُن
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22755 خب اونا ک ماهیشون سالم میمونه چیکار میکنن؟واسه مهمون زشته افتضاح میشه ماهیت چیه ؟ تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
baran7374 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 483 ماهیت چیه ؟ قزل آلا منو به دست من بکُش..به نام من گناه کُن...اگه من اشتباهتم...همیشه اشتباه کُن
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22755 قزل آلا کره بهش بزن. توریتو هم از قبل گرم کن. ماهی رو هم سرد سرد نزار روش. اگه هم میترسی باز بچسبه با فویل کبابش کن تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
baran7374 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 483 کره بهش بزن. توریتو هم از قبل گرم کن. ماهی رو هم سرد سرد نزار روش. اگه هم میترسی باز بچسبه با فویل ک ... باشه عزیزم مرسی😘 منو به دست من بکُش..به نام من گناه کُن...اگه من اشتباهتم...همیشه اشتباه کُن
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22755 باشه عزیزم مرسی😘 فدات. ما که این کار رو میکنیم نمیچسبه. راستی فلس های ماهی رو که جدا نکردی؟ چون اگه فلس ها جدا بشه ماهی میچسبه تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
baran7374 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 483 فدات. ما که این کار رو میکنیم نمیچسبه. راستی فلس های ماهی رو که جدا نکردی؟ چون اگه فلس ها جدا بشه ما ... آره کامل پاکشون میکنم.یعنی با فلس کبابش کنم؟خب نمیشه ک.من پوستشو دوس دارم منو به دست من بکُش..به نام من گناه کُن...اگه من اشتباهتم...همیشه اشتباه کُن
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22755 آره کامل پاکشون میکنم.یعنی با فلس کبابش کنم؟خب نمیشه ک.من پوستشو دوس دارم نه اشتباه میکنی. برای کباب کردن ماهی اصلا نباید علس رو پاک کنی. من هم تعجبم برای همین بودعیب نداره بعد از کباب سدن فلس ها همه میسوزه میتونی پوست رو بخوری. فلس ها از چسبیدن و تیکه تیکه شدن ماهی تو کباب شدن جلوگیری میکنن تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !