2777
2789

😭😭😭😢

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

سلام عزیزم لک های صورتت چ جوریه؟ بهشون میگن لک و پیس یا لک دیگه ایی هست..اگه لک و پیس براش راه حل سراغ دارم

خیلی دلم میخاد بدونم سه ساله دیگه کجام...الان ته ته دنیام😞
سلام عزیزم لک های صورتت چ جوریه؟ بهشون میگن لک و پیس یا لک دیگه ایی هست..اگه لک و پیس براش راه حل سر ...

فک میکنم همین باشه چند ماه پیش کوچیکتر بود ولی الان یکم بزرک شده یجا دکتر بردم‌چیزی نگف فقط پماد کورتون داد ک ۶روزه استفاده میکنم تغییر نکرده

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنم همین باشه چند ماه پیش کوچیکتر بود ولی الان یکم بزرک شده یجا دکتر بردم‌چیزی نگف فقط پماد کور ...

دکتر سرور فامیلی

تو احمد اباد

مامانم از اول میرفت پیشش

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
سلام عزیزم لک های صورتت چ جوریه؟ بهشون میگن لک و پیس یا لک دیگه ایی هست..اگه لک و پیس براش راه حل سر ...

رو صورت پسرمه

چهارسالو نیمشه

دل تو دلم نیس بخدااا

فک میکنم همین باشه چند ماه پیش کوچیکتر بود ولی الان یکم بزرک شده یجا دکتر بردم‌چیزی نگف فقط پماد کور ...

ببین عزیزم اگه لک و پیس باشه ک خوب من خودمم درگیرشم...کجای صورتت زده ؟؟ بدنت چی؟ مثلا گوشه چشم گوشه لب انگشتات و کمر؟؟؟

دکتر سرور فامیلی تو احمد اباد مامانم از اول میرفت پیشش

خوبه کارش الان بهتر شدن مامانتون؟

الان عکس میزارم

راستی عکس صورت پسرم تو تاپیک قبلیم هس میشه ببینی؟

خوبه کارش الان بهتر شدن مامانتون؟

اره مامانم خیلی مشکل پوستی داشت

درمان شدن

کارش خوبه

اگه دوس داشتین برین

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
رو صورت پسرمه چهارسالو نیمشه دل تو دلم نیس بخدااا

عزیزم این یه درمانیه ک من خودم ازش جواب گرفتم..نوره(واجبی) رو با حنا به یک اندازه قاطی میکنی و اب . یه خمیر بدست میاد ک باید مدام تکرار کنی من کمرم یه لک اندازه ناخن شصت داش ک من مداومت کردم خیلی کوچیک شد اما کامل برطرف نشد ولی یه دکتر تو اهوازه ک لک های صورتم کامل برد الان نزدیک 10 ساله استفاده میکنم داروهاشو

ببین عزیزم اگه لک و پیس باشه ک خوب من خودمم درگیرشم...کجای صورتت زده ؟؟ بدنت چی؟ مثلا گوشه چشم گوشه ...

نه فقط رو لپش بیشتر نزدیک گوششه

عزیزم این یه درمانیه ک من خودم ازش جواب گرفتم..نوره(واجبی) رو با حنا به یک اندازه قاطی میکنی و اب . ...

آدرس و شماره داری ازشون

حضوری رفتی دیگه؟

ببین عزیزم اگه لک و پیس باشه ک خوب من خودمم درگیرشم...کجای صورتت زده ؟؟ بدنت چی؟ مثلا گوشه چشم گوشه ...

عکس صورت پسرن تو تاپیک قبلیم هس یه نگاه بندار

آدرس و شماره داری ازشون حضوری رفتی دیگه؟

سهیل تقویانپور متخصص پوست اهواز...من خودم ساکن اصفهانم همجام رفتم واسه این مشکل درمان های زیادیم انجام دادم ...ببین این مشکل درمان قطعی نداره ولی برای من درمان قطعی شد صورتم...پسرت تا کوچیکه پیگیر مشکلش شو