2777
2789
عنوان

مفنامیک اسید چرا پیدا نمیشه؟

4076 بازدید | 20 پست

از سه تا داروخونه پرسیدم، گفتن شرکت ها دیگه نمی زنن یا خیلی کم می زنن. کسی هست اخیرن خریده باشه؟ 

مسکن دیگه ای میشناسین مثل مفنامیک خونریزیو کم کنه؟ فقط دردو بخوابونه به درد من نمی خوره. 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

ژلوفن بخور

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سری به هلال احمر بزن . بعضیا دارو اضافه رو میدن اونجا . بگو پیدا نکردم شاید بهت بدن 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ژلوفن بخور

خونریزیو کم می کنه اونم؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

من تازه خریدم تهران از داروخانه های شرق 

میشه اسم شرکتشو بگی بهم؟

یه سری به هلال احمر بزن . بعضیا دارو اضافه رو میدن اونجا . بگو پیدا نکردم شاید بهت بدن 

راست میگی مرسی

وای آخه چرا کمیاب شده😭😭😭😭

من پریود بشم بدون مفنامیک زنده به گور میشم 

اصلا بدون مفنامیک نمیتونم سه روز اول پریود رو بگذرونم 

ژلوفن خیلی عوارض داره ، اصلا مصرف نکنید ، روی تک تک اورگان های بدن تاثیر منفی میذاره

وای آخه چرا کمیاب شده😭😭😭😭 من پریود بشم بدون مفنامیک زنده به گور میشم  اصلا بدون مفنامیک ن ...

منم به مفنامیک وابسته ام. روزهای اول زیاده خونریزیم بدون اون نمی تونم از جام تکون بخورم =(

خونریزیو کم می کنه اونم؟

نه دردو فقط....بذار خونریزی کنی تموم شه دیگه اون خون اول و آخر از تو میره

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
وای آخه چرا کمیاب شده😭😭😭😭 من پریود بشم بدون مفنامیک زنده به گور میشم  اصلا بدون مفنامیک ن ...

دیگه مجبوریم...میگی سه روز اول مفنامیک میخوری؟مگه چند روزه پریودیت؟من کلا دو سه روز پریود میشم

نه دردو فقط....بذار خونریزی کنی تموم شه دیگه اون خون اول و آخر از تو میره

نمی تونم برم سر کار خب. 

دیگه مجبوریم...میگی سه روز اول مفنامیک میخوری؟مگه چند روزه پریودیت؟من کلا دو سه روز پریود میشم

خوش به حالت من هشت روزم =(