2777
2789
عنوان

بچه ها ی لحظه

139 بازدید | 22 پست

دخترم ۱۲سالشه چند روزه زیزشکمش وبعضی وقتهابالای نافش درد میکنه شدید نیست ولی چند ساعت خوبه دوباره میگیره یعنی میخواد پریود بشه حال روحیش هم بشدت بهم خورده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر ک اگه درحال پری شدنه جلوشو بگیره خیلی زوده برا بلوغش

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
ممکنه از رو اپاندیس باشه از رو پریودیم احتنال داره ولی پربودی ربطی ب بالا ناف نداره هاا

آپادیس سمت راسته شکمه و دردش غیر قابل تحمله

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ببین ممکن پریود بشه ممکن هم هست مشکل روده ای داشته باشه باید ببری دکتر ازمایش بده

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
میگی بالای نافش زبطی نداره به پریودی مال روده و معدشه

بیشترش زیرنافشه ولی استرس که بگیره کلا معدش بهم میریزه  اینکه خیلی زیاد اعصابش ضعیف شده ممکنه از بهم خوردن هورموناش باشه