2777
2789
عنوان

خدا با ماست❤🙏

153 بازدید | 12 پست

عزیزای دل خانومای نازنین شما مادرید جلوی چشم بچه هاتون نترسید😊

جنگ نمیشه خدا بزرگه 

خدا با ماست.

ما سر جنگ نداریم ما جنگ طلب نیستیم فقط انتقام گرفتیم انتقام خون سردارمون رو.

توکل به خدا کنید آروم باشید واسه چیزی که از وقوعش مطمین نیستید نترسید این ترس و اضطراب خوب نیست و قطعا رو جسمتون تاثیر میذاره.

همگی یه آیت الکرسی بخونیم یه صلوات بفرستیم

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عشق سردارم  ایستاده ام تا پای شهادت

بسم الله القاصم الجبارین🙏

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

خون سلیمانی 💓نباید روی زمین میموند

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

خون سلیمانی 💓نباید روی زمین میموند

و همه این ها جواب قطره ای خونش نبود...😔

و همه این ها جواب قطره ای خونش نبود...😔

اون که بله

ان شاالله نابودی اسراییل

هدفی که خودش به خاطرش میجنگید

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

اون که بله ان شاالله نابودی اسراییل هدفی که خودش به خاطرش میجنگید

ان شاالله ان شاالله🙏🙏🙏

سلام عزیزم من نظر شما رو برای استفاده روغن بنفشه برای درمان سینوزیت خوندم .

منم احتمالا دارم چون خیلی سرم و چشمام درد میکنه ..بالای ابرو و چشمام.بعد خلط دارم کمی و بی اشتها میشم موقع سردرد و بی حال میشم.

حالا از عطاری روغن بنفشه با پایه کنجد گرفتمولی خییییلی میترسم خییییلی .چون تا حالا چیزی نریختم توی بینی؟ 

تنگی نفس میاره؟

یا خیلی میسوزه؟ 

چطوریه؟؟ 

خیلی میترسم😢😢

سلام عزیزم من نظر شما رو برای استفاده روغن بنفشه برای درمان سینوزیت خوندم . منم احتمالا دارم چون خی ...

سلام عزیزدلم الهی بگردم..شما احتمال زیاد سینوزیت بخاطر سردی معده هست اول از همه معده تو گرم کن.سردیجات که میخوری حتما بعدش گرمی بخور.

نه عزیزم روغن بنفشه کنجد هیچ عارضه ای نداره شاید شاید اوایل ریختن مثل من یکم از بینی خون خشک بیاد که مهم نیست عفونت های توی سر هستن.

هرشب یه قطره تو هر بینی بریز تا چهل روز.

ولی حتما معده رو حل کن همراهش تا نتیجه کامل بگیری به لطف خدا😍

چه عطاری ای بوده روغن بنفشه پای کنجد داشته🙂🙂🙂

سلام عزیزدلم الهی بگردم..شما احتمال زیاد سینوزیت بخاطر سردی معده هست اول از همه معده تو گرم کن.سردیج ...

خیلی ممنونم بابت پاسخگوییتون ..خدا خیرتون بده انشالله سلامت باشین ❤❤❤😍

چشم حتما رعایت میکنم ممنون .

خیلی ممنونم بابت پاسخگوییتون ..خدا خیرتون بده انشالله سلامت باشین ❤❤❤😍 چشم حتما رعایت میکنم ممنون ...

خواهش میکنم عزیزدلم😍

معده منبع اصلی بیماریهاست مشکلات معده حل شه خیلی بیماریها میره.

همچنین گلم😍