2777
2789

شایعه درست نکنید حتی اگر درست هم میگید لازم نیست تو دل بقیه رو خالی کنید اینجا مادرای باردار هستن و....به خدا حق واالناسه  عمر ههمون دست خداست به جای اینکارا توکل کنیم به خدا با تاپیک زدن چیزی حل نمیشه شایعه سازی نکنید لطفا🙏🙏

روحانی گفته فقط خلبان اون جنگنده ای ک حمله کرده رو ب ما بدید ترامپم گفته 

از این کنترلی ها بوده میخوای کنترلشو برات بفرستم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحانی گفته فقط خلبان اون جنگنده ای ک حمله کرده رو ب ما بدید ترامپم گفته  از این کنترلی ها ...

😂😂😂😂😂ترامپ گفته بیا این ژنرالهامون یکیشو انتخاب کن بکش.ولی اینو جدی گفته ها

دوستم داشته باشی یا ازم متنفر باشی فرقی نمیکنه،من همچنان میدرخشم⚽😉💞⑦CR💞

من که یه دفعه از استرس یه خارشی به بدنم افتاد که نصف پوست بدنم رو کندم ‌.. الانم دارم از درد میمیرم 😭😭

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

منم حالم خوش نیست درس نمیتونم بخونم خسته شدم دیگه از این وضع :(

ولی چیزی نمیشه، بیشترش نمایشه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
روحانی گفته فقط خلبان اون جنگنده ای ک حمله کرده رو ب ما بدید ترامپم گفته  از این کنترلی ها ...

اره فک کنم اونا هم میخواستن پهپادشونو تست کنن  

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...