2777
2789
عنوان

هزینه پر کردن دندون چه قدره؟؟؟

61 بازدید | 14 پست

بچه ها من دوتا از دندون های بالا وقتی چیز شیرین میخورم به شدت درد میگیره فکر کنم به پر کردن احتیاج داره کسی میدونه هزینش چه قدره و اینکه ایا برای پر کردن هم امپول میزنن یا نه اخه من فوبیای امپول زدن دارم شدید 😱😱😱

چون چیز شیرین میخوری درد میگیرن احتمالا به عصب کشی احتیاج داری 

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی درد داری احتمالا به عصب رسیده

پر کردن ساده هم نیاز به سر کننده داره

عصب کشی هم درد نداره مگه اینکه دندونت التهاب داشته باشه ، پس زودتر برو درست کن که عفونت نکنه وگرنه سِر نمیشه 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اخه اگه سطح دندون پوسیدگی داشته باشه چیزهای شیرین میره تو عصبها درد میگیره

بهتره عکس بگیری قبلش بعد پر کنی چون بدون عصب کشی پر بشه دردش بیشتر میشه و هزینه الکی کرذی عصب کشی بسته یه نوع ریشتون دازه معمولا از ۴۰۰ یا ۶۰۰ شروع میشه

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

[QUOTE=119138495]وقتی درد داری احتمالا به عصب رسیده پر کردن ساده هم نیاز به سر کننده داره عصب کشی هم درد نداره مگه ...[/Qای خدا من از امپولش میترسم خداکنه فقط پر کردن بخواد چون عصب کشی هم دو سه بار باید بری هم هزینه میره بالا

بهتره عکس بگیری قبلش بعد پر کنی چون بدون عصب کشی پر بشه دردش بیشتر میشه و هزینه الکی کرذی عصب کشی بس ...

اها یعنی عکس که بگیرن معلوم میشه که هم باید عصب کشی بشه هم پر یا ریشه سالمه و فقط پر کردن میخواد اره؟

اها یعنی عکس که بگیرن معلوم میشه که هم باید عصب کشی بشه هم پر یا ریشه سالمه و فقط پر کردن میخواد اره ...

اره یه عکس بگیر قبلش بعد برو پیش دکترت

باشه ممنون بعد ببخشید شما نمیدونید تو شیر دهی عیبی نداره برای عکس و امپول

شیر دهی که فکز نکنم حاملگی خوب نیست باز از دکترت بپرس عزیزم