یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دیدم خانومه شیکمش مشخص بود بارداره باهم از گیت و اینا رد شدیم چیزی نگفتن
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
نه، من هفته 22 پرواز 3 ساعته داشتم. زن داداشم که ماه هشت از آمریکا امد، یعنی 24 ساعت تو فرودگاه ها بود. خدا را شکر مشکلی پیش نیآمد. سه ماهه دوم اصلا مشکلی نداره فکر کنم بازم با دکترت مشورت کن شرایط هر کس فرق می کنه.
با دکترت مشورت کن آون شرایطت رو بهتر می دونه، ولی اصلا مشکلی نیست من یه روز 2 ساعت تو هواپیما بودم فردا ش 3 ساعت. تازه من تو بارداری نمی تونستم مدت طولانی تو یک وضعیت باشم هواپیما پرواز کرد هر از گاهی بلند میشدم می ایستادم یا راه می رفتم.
شکر بد نیستم، از اواسط دی مریض شدم ریه م عفونی شد، تب و بدن درد و سردرد سرفه، درگیر بودم تا قبل عید ، ولی همچنان سرفه رو دارم، بدنم شدیدا حساسیت پوستی داد هنوزم باهاش درگیرم
از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊