2777
2789
عنوان

جراح زن که تخصصش بیماری پستان باشه کسی میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم میخاستم برا پروتزپستان پیش مریم شربفی برم متخصص پستان اما گرون بود هزینش دکترمو عوض کردم

مریم شریفی زود وقت میده یا مطبش شلوغه؟ هر جا زنگ میزنم تا آخر سال وقت نمیدن

به چه می اندیشی؟ نگرانی بیجاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست لحظه ها را دریاب...
خانم دکتر توکلی جراح عمومی و فوق پلاستیک در مورد بیماری های سینه کارشون خوبه سعادت آباد میدان کاج ...

ممنونم

فقط و فقط دكتر اسماعيل اكبري پدر غدد ايران بينظيره دستياراش زن هستن و معاينه رو اونا انجام ميدن 

البته اصلا نوبت نداره تنها راهش اينه كه ماموگرافي و ازمايش هرچي دارين ببرين مطبش بدين به منشي بگيد نتيجه ش رو اورديم دكتر بررسي كنه همون موقع منشي ميبره دكتر بررسي ميكنه اگر نياز به معاينه فوري باشه همون موقع ميكه بمونيد دكتر معاينه كنه اگرم چيزي نباشه كه ميگه موردي نيست و......

این نیز بگذرد
میدوتم تخصص هست بعد شاخه شاخه میشه مثل متخصص ریه.‌.همون دکتز عمومی هست ولی مرحله تخصصی گ میرسه ی ش ...

مرحله ى فوق تخصصيه هانى🌹 فوق ريه هم اول پزشكى عمومى خونده بعد تخصص داخلى گرفته بعد فوق تخصص ريه

پیش مرد سختت هست؟؟ ی حمیداحمدی میشناسم دکتر تازه کار هست ولی خیلی بنظرم دکتر بامسئولیتی هست.مریض ها ...

مرد نباشه بهتره

ميخواي مطمئن باشي فقط دكتر اكبري كه پست قبل برات نوشتم هر دكتر ديگه اي هم بريي بگي رفتم اكبري فلان چيزو گفته ميگن پس هرچي ايشون گفته صحيحه خيليييييييي متبحرههههههه

این نیز بگذرد