2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون مغرورن؟یا حرص درار؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 32 پست

شوهر من از صبوری زیاد حرص درآر هست یعنی حالمو بد میکنه موقعی که دارم حرص میخورم اروم ارومه جوری ارومه و نگام میکنه که انگار من دیوونم

دوس داشتم شوهرم عصبانی میشد گاهی اوقات من ارومش میکردم سنگ صبورش میشد ولی حرصمو درمیاره اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من...هم مغروره هم لجباز و حرص درار اگه راهکارشو بلدین به منم بگین 

خیلی جاها گذاشتم غرورم بخاطرش لگد شه ولی دیگه بسه

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!
بنده یک حرص در ار دارم 😑ایشالله که به راه راست هدایت شه😂😂😂😂

نمیشن لامصبا😭

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
همسر نازنین من سالار همه حرص درار هاست سلطان بی رقیب خونسرد وبی خیال

ینی از شوهر منم بدتر؟🤕

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
شوهر من غرور کاذب گرفته از بس مردم بهش احترام گذاشتن 😆 منم خیلی شیک و مجلسی بی محلش میکنم که بسوزه

😂😂😂😂

شوهر من از صبوری زیاد حرص درآر هست یعنی حالمو بد میکنه موقعی که دارم حرص میخورم اروم ارومه جوری اروم ...

وای دقییییقا

من...هم مغروره هم لجباز و حرص درار اگه راهکارشو بلدین به منم بگین  خیلی جاها گذاشتم غرورم بخاط ...

تو پیدا کردی به من بگو🤕

نمیشن لامصبا😭

میشه داره تمرین میکنه😂😂😂😂مهربونی بیش از حد میکنه خودشو فدای دیگران میکنه و.....

روانیم کرده بود الان بهتر شده

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
میشه داره تمرین میکنه😂😂😂😂مهربونی بیش از حد میکنه خودشو فدای دیگران میکنه و..... روانیم کرده بود ...

😂😂😂عهههه چ عالییییی😂