2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته خیلی

121 بازدید | 11 پست

از هر طرف نگاه میکنم پولدارن خواهر بردار خواهر شوهرم برادر شوهر پدر شوهر پدر فقط منه بیچاره کم شانس افتضاح هستیم نمیدونم چرا خدا یه پولی نمیده بهمون هرکاری هم شوهرم شروع میکن همش ضرر میکنه اطرافیانم موهاشونو رنگ میکنن سه چهار ملیون من فقط تو سال سه چهار با خرید میکنم اونم به زور واقعا امشب دلم گرفتس 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

عزیزم خداتوشاکرباش پول ک مهم نیست اطرافیانتم نبین مگ توتوزندگیشون هستی 

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش تاپیکم قفل نبود تا داستانی را میگفتم برات تا حالت جا بیاد

بچه ی مامان،میخام برات بنویسم و امضامو تا لحظه ای که ب دنیا نیای پاک نکنم..مامان خیلی وقته منتظرتم خیلی وقته دلم بوی تنت رو میخاد اون بوی گرم و شیرین بوی پاکی و لذت..یعنی تو آغوشِ منو ، لبخند شیرینه بابایی رو نمیخای؟انقدر دلم برای وجودت پر میکشه که الان اگر پیشم بودی خدامیدونه چی میشد..با اینکه نیستی ولی هستی ..توی قلبم . عاشقتم مامانم بیا و برام شادی بیار برام بخند ..گریه بچگونه کن من از همه چیزت لذت میبرم مامانم..لطفا ب خدا بگو مامانم خیلی واسه دیدنم عجله دار بزار برم پیشش قول داده ازم مراقبت کنه..ب خدا بگو مامان از خبر بارداریش بااااال در میاره..بچه ی من زودتر بیا پیشمون ..خیلی زودتر از زودتر بیا تا مادرانگی های خیالی ام واقعی شوند و بشوند بوسه بر دست و پایت ..جانه مادر به فدای تو که میدانم می آیی و برای زود آمدت دست ب دامنت شدم ...
عزیزم خداتوشاکرباش پول ک مهم نیست اطرافیانتم نبین مگ توتوزندگیشون هستی 

درسته که پول خوشبختی نمزاده ولی بی پولی بدبختی میاره فکر میکنی تو جای من نیستی هنوز من هرجا میرم میگن ما ایجور کردیم ما ایجور کردیم منم فقط باید نگاشون کنم و ابخند بزنم

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
کاش تاپیکم قفل نبود تا داستانی را میگفتم برات تا حالت جا بیاد

چی شده مگه

چی شده مگه

داستان خلقت آدمی در شکم مادرش و انتخاب جهانش

بچه ی مامان،میخام برات بنویسم و امضامو تا لحظه ای که ب دنیا نیای پاک نکنم..مامان خیلی وقته منتظرتم خیلی وقته دلم بوی تنت رو میخاد اون بوی گرم و شیرین بوی پاکی و لذت..یعنی تو آغوشِ منو ، لبخند شیرینه بابایی رو نمیخای؟انقدر دلم برای وجودت پر میکشه که الان اگر پیشم بودی خدامیدونه چی میشد..با اینکه نیستی ولی هستی ..توی قلبم . عاشقتم مامانم بیا و برام شادی بیار برام بخند ..گریه بچگونه کن من از همه چیزت لذت میبرم مامانم..لطفا ب خدا بگو مامانم خیلی واسه دیدنم عجله دار بزار برم پیشش قول داده ازم مراقبت کنه..ب خدا بگو مامان از خبر بارداریش بااااال در میاره..بچه ی من زودتر بیا پیشمون ..خیلی زودتر از زودتر بیا تا مادرانگی های خیالی ام واقعی شوند و بشوند بوسه بر دست و پایت ..جانه مادر به فدای تو که میدانم می آیی و برای زود آمدت دست ب دامنت شدم ...
بچه تون به دنیا اومد؟؟؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم تازه 5هفتمه

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
بچه تون به دنیا اومد؟؟؟؟؟؟؟؟

🤦‍♀️😂چراامضام نوشته تبریک

درسته که پول خوشبختی نمزاده ولی بی پولی بدبختی میاره فکر میکنی تو جای من نیستی هنوز من هرجا میرم میگ ...

سابقه اثبات کرده ک اینایی ک میگن اینوخریدیم رفتیم اینوکردیم اونوکردیم فقط واسه جلب توجه زندگیشون وخوشبخت واقعی نیستن

منم پنج هفتم پ چرا نوشته تبریییک

نمیدونم اخه بلدنیستم چجوری درستش کنم؟