2777
2789
عنوان

تو تالار خون به پا شدهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 5045 بازدید | 170 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یه طرف دلم میسوزه به عروس از یه طرفم اگه پاک بود اینجوری نمیشد داماد کلی کتک خورد طرف هم زدن لش ک ...

دوست پسر داشتن دلیل بر پاک نبودن نیس!

منم خیلی دلم سوخت  ولی کسی و جرئت نمیکنم شماتت کنم

خداوند ستارالعیوبه و اگر گناه های هرکسو بخواد پرده برداری کنه ابرو برای هیچ کس نمیمونه

پس معیار پاکی دست من و شما نیس

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
از یه طرف دلم میسوزه به عروس از یه طرفم اگه پاک بود اینجوری نمیشد داماد کلی کتک خورد طرف هم زدن لش ک ...

اگ پاک بود یعنی چی اخه😐همه کسایی ک دوس پسر دارن ناپاکن😑😐

نور بر تاریکی پیروز است💪

چه ربطی به پاکی داره. یه الواطی اومده جشنشو به هم ریخته.

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر

ینی هرکی دوست پسر داشته باشه ناپاکه؟!!!!

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

اسی جان هیچ وقت هیچ کسی رو قضاوت نکن 

درسته ناراحتی ولی نباید به عروس بگی پاک نبوده 

منو شما که خدا نیستیم بگیم کی پاک کی ناپاک

مرا همین بس که از تمام دارایی های دنیا تنها خدارا دارم

چون دوس پسر داشته ناپاکه؟؟؟ 

بترس از روزی ک دختر دار شی

یا روزگار جوری بچرخه بری توو موقعیت اون عروس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها بد برداشت نکنید منظورم از پاک اینه که دوس پسر نداش اونم ایم مدلیش که با جونش بازی کرده بود اومده بود جلو تالار ابرو ریزی

وزن اولیه 60😭وزن فعلی 64/500💜قد165🌹وزن هدف65 الی 70💖💖