2777
2789
عنوان

بارداری

98 بازدید | 9 پست

سلام.بچها من اخر ابان پری شدم ودیگه نشدم رفتم دکتر تقریبا سه هفتع پیش گفت عفونت قارچی داری و قرص وشیاف داد وپماد.استفاده کردم الان خوبم چون خیلی خارش داشتم ولی پریود نمیشم.بی بی هم ۱۰روز پیش زدم منفی بود.الان زنگ زدم مطب دکتر گفتم تاثیرداروهاست که پریود نمیشم گفت نه ربطی نداره.شاید بارداری ولی خب دردای پری رو داشتم دل درد شدید گرفتم چندشب پیش رفتم دکتر امپول زدم و س ی ن ه ام درد شدید داشتم البته محردم بودم دیر پری میشدم س ی ن ه ام در میگرفت حالاگفت ازمایش خون بده ممکنه بی بی نشون نداده باشه.بنظرتون باردارم؟تونت علائم اولیش خوندم هیچکدومم ندارم فقط همیناکه گفتم.

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کیست یا تنبلی دارین؟؟یه سونو برین.کم پیش میاد بی بی چک نشون نده و بتا مثبت شه

دکتر رفتم معاینه کرد میتونه بفهمه واس تنبلی تخمدان یا ازمایش وسونو میخوان

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

نه عزیزم با معاینه نمیشه فهمید.فقط سونو الان برین سونو ایشالله خوب باشین ولی سونوی دقیق روز ۳سیکلتون برین که کامل و دقیق تشخیص بدن اگه تنبلی باشه اون موقع قطعی دیده میشه

بنظرت احتمالش زیاده؟

نمیدونم والا من خیلی تجربه ندارم اگه دلتون نی نی نمیخواید و فعلا وقتش واستون نرسیده واماده نیستین امیدوارم باردار نباشین

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️