2777
2789
بچه ها من سونوگرافی غربالگری اول و دوم رو تو محل خودمون انجام دادم ... خوب هم بوده .. ولی سونو سه بعدی ماه 6 رو می خوام یه جای خوب برم که هم cd بگیرم هم دستگاهش جدید باشه ... جایی رو اگه می شناسین لطفا بگین اگه هم هزینه اش رو می دونین که بازم ممنونم اگه اطلاعات بدین ....مرسی
صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 
هنا جون ... مونا جون ... ممنون ... دستگاهشون از این جدیدا بود که صدای مادر و پدر رو موقع سونوگرافی ضبط می کنه ؟ هنا جون از cd راضی بودی ... نی نی خوشملتو قشنگ دیدی ؟
صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان ماه شش بارداریم خدا بهم لطف داشت اتفاقی رفتم سونوگرافی سروش خیلی خوب بود دقت دستگاه هاش اخلاق خوب و مهربونشون واقعا خوش به حال مردم غرب تهران چون بهترین سونوگرافی غرب تهران

شماره تماسش اینه :  تلفن:۴۴۱۶۲۱۲۶-۴۴۱۶۲۱۲۵ ۰۹۰۱۳۴۰۱۷۸۱

آدرس اینستاش اینه اطلاعات مفید بارداری میزاره : اینستا https://www.instagram.com  

من برای سونوگرافی سه بعدی دوران بارداریم رفتم مرکز سونوگرافی مهر ایرانیان واقعا پرسنل خوبی داره و کارشون دقیق و درسته من که راضی بودم . شقایق جون می تونی بری سونوگرافی مهر ایرانیان چون من رفتم و دقیقا همونی که تو می خوای دستگاه شون پیشرفته است .

من برای سونوگرافی سه بعدی دوران بارداریم رفتم مرکز سونوگرافی مهر ایرانیان واقعا پرسنل خوبی داره و کا ...

من باید ماموگرافی انجام بدم خواستم ببینم ماموگرافی پستان هم انجام میدن ؟عزیزم میشه لطف کنی شماره تلفن یا آدرس سونوگرافی مهر ایرانیان رو بهم بدی ؟

من باید ماموگرافی انجام بدم خواستم ببینم ماموگرافی پستان هم انجام میدن ؟عزیزم میشه لطف کنی شما ...

اره عزیزم ماموگرافی هم انجام میدن خاله خودم مشکوک به سرطان سینه بودرفت سونوگرافی مهر ایرانیان و آدرسش سمت غربه تو نت بزنی می تونی پیدا کنی

ستارخان   روبروی برق آلستوم - پلاک ۷۷۰ - واحد ۱

من برای سونوگرافی سه بعدی دوران بارداریم رفتم مرکز سونوگرافی مهر ایرانیان واقعا پرسنل خوبی داره و کا ...

من متعریف سونوگرافی مهر ایرانیان رو زیاد شنیدم واقعا مرکز خوبیه خواهر خودم برای بارداریش تمام سونوهاشو اونجا انجام داد و تمومش درست بودش 

سونوگرافی خوب تو غرب تهران فقط مرکز سونوگرافی سروش هستش من که بهشون مراجعه کردمن خیلیم راضیم هعم متخصصین و هم تجهیزات و دستگاه های عااالی داره.آدرس سونوگرافی غرب تهران : بزرگراه ستاری جنوب ، ابتدای بلوار فردوس غرب ، بعد از تقاطع شهید ورزی ، ساختمان کارون ، پلاک ۴۴۶ ، طبقه چهارم ، واحد 28
تلفن تماس : ۴۴۱۶۲۱۲۵ – ۴۴۱۶۲۱۲۶
وب سایت : www.soroush-sonography.i
صفحه اینستاگرام : sonography_soroush ایننم از سیر تا پیاز اطلاعاتشون.