2777
2789
عنوان

تولدمه😭

942 بازدید | 107 پست

امروز تولدم بود.الان شوهرم اومد خونه دنبالم که بریم بیرون شام بخوریم.

بهش گفتم ۵۰۰ تومن دارم بیا بریم بازار خرید بکنم .

بهم میگه تو الان باید نزدیک یک تومن داشته باشی.پول از من گرفتی دادی به بابات .درصورتی که اصلا اینجوری نیست..

من چه گناهی کردم که بابام پول نداره .پا نداره کار کنه خونش اجاره ایه .خسته شدم😭

کاش میمردم.

انقدر حالم بده که دلم میخواد قرص بگیرم بچم سقط کنم.روز اول چشم داشت منو همینجوری خواست کلی تلاش کرد تا زنش شدم ولی الان همش از بالا نگاه میکنه.

دوست دارم بمیرم.خیلی بدبختم.

خدا سایه بابا مامانم از سرم کم نکنه ،خیلی دوسشون دارم ولی بی پولی بابام همیشه باعث عذابمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نباش راجب نی نیتم این حرفو نزن بحث بین زنو شوهرپیش میاد .اما چراازشما توقع پول داره 

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡

وضع شوهرت خوبه؟

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

عجب شوهر بی شعوری. یه بار اینو بهش بگو حان من

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)