2777
2789
عنوان

غذام خراب شد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 40 پست
شاید زیاد زده

😩😩

زندگی من شبیه یه گیتارقدیمیه که فرسوده ست پوکیده افتاده گوشه ی انباری،اماامیداینکه یه ناجی بیادوبااون یه قطعه زیباروبه نمایش بزاره رو،هنوزازدست نداده..آه امیدخیلی چیزعجیبیه..😔😔🎶🎶
سلام عزیزم نه نخوردم 😀چجوریه

حتمابخورعزیزم خیلی خوشمزه س،البته اگه رژیم نیستی😁برنج ومیپزی ،بعدپیازوگوشت وسیبزمینی وکشمش یازرشک وسبزیجات معطروهم جدادرست میکنی ،برنجوله میکنی قدمشتت برمیداری ازمایه میزاری  داخلش ومیبندی وسرخ میکنی😋😋

زندگی من شبیه یه گیتارقدیمیه که فرسوده ست پوکیده افتاده گوشه ی انباری،اماامیداینکه یه ناجی بیادوبااون یه قطعه زیباروبه نمایش بزاره رو،هنوزازدست نداده..آه امیدخیلی چیزعجیبیه..😔😔🎶🎶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید نداره😷 یاد کارتون پت و مت افتادم😷🤕😷🤕😷🤕😁😁😁😁😁

خخخ 😩😩

حتما ی بار درست میکنم مرسی عزیزم

پیشاپیش نوش جونت عزیزم😘ازنت سرچ کنی کامل فوت وفنش هست،غدای محلی جنوب هست

برات دستورشوبزارم گلم؟؟

بله

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
بله

پیازوتفت میدی گوشت چرخکرده هم میریزی من سیبزمینی نگینی هم میریزم اب میریزم درشومیزارم بپزه بعدابش رفت کشمش یازرشک میریزی نمک وزردچوبه وسبزیجات معطرهم میریزی ابش کشیده شد خاموشش میکنی،جدابرنج نیم دونه رومیمزی بایکمی روغن کته بشه،بعدکه سردشدلهش میکنی،اندازه مشتت برمیداری گودمیکنی ازمایه میزاری داخلش میبندی وسرخ میکنی😋ببخش اگه ازقلم انداختم جاییش رو،ازنت سرچ کنی کاملش هست😘😘

پیازوتفت میدی گوشت چرخکرده هم میریزی من سیبزمینی نگینی هم میریزم اب میریزم درشومیزارم بپزه بعدابش رف ...

بنظر خوشمزه میاد. دست گلت درد نکنه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
بنظر خوشمزه میاد. دست گلت درد نکنه

اره عزیزم خیلی خوشمزه ست حتماامتحانش کن،غذای محلی جنوبه مثل فلافل😋