2777
2789
عنوان

رانندگی مشهد

4916 بازدید | 19 پست

سلام دوستان کسی تا حالا آموزشگاه رانندگی مشهد رو دیده یا رفته؟ دانشمند چطور ؟ نمیدونم کجا ثبت نام کنم که کارش خیلی خوب باشه زود گواهیناممو بگیرم:/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم میخوام از لحاظ اموزشی مشکلی نداشته باشم 

فقط بايد خودت بخوني عزيزم ايين نامه امتحان تو شهري هر مربي بگيري تا خودت بترسي بلرزي جلو افسر رد ميكنه 

hair coloris ~ hair keratin 
😑😐 خیلی مهمه کدوم آموزشگاه بری بعضیا انقد شلوغن که وقتی رد بشی یه ماه یا بیشتر برای ازمون بعدی بهت ...

نه به شاوغي نيست كلا تا جاي من ميدونم خود راهنمايي رانندگي اين برنامه گذاشته هر هفته برداشتن 

نه به شاوغي نيست كلا تا جاي من ميدونم خود راهنمايي رانندگي اين برنامه گذاشته هر هفته برداشتن&nb ...

تو کامنتای آموزشگاه ها خوندم میگفتن فلانجا شلوغه وقتمو گرفته

تو کامنتای آموزشگاه ها خوندم میگفتن فلانجا شلوغه وقتمو گرفته

به نظرم دنبال مربي خوب باش مهم مهارتته چجور اموزش ببيني اموزشگاه خلوتم بري هر دفعه رد شي چه به درد مخوره من موقعه رفتم مربيم عالي بود واقعا،

دفعه دوم قبول شدم اونم تو تهران كمي افسرا سخت ميگيرن نسبت به شهرستانا