2777
2789
یه چیز بگم کسی نخنده. من اوضاع خوابم خرابه شده، شبا تا دیر وقت بیدارم. شوهرم گفته اگه از این به ...

احسنت.مغز متفکر کی بودی تو.ازتو نخوابیدن هم پول در میاری😂😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
احسنت.مغز متفکر کی بودی تو.ازتو نخوابیدن هم پول در میاری😂😂😂

باید بخوابم که بهم بده.

آخه صبح که بیدار میشه میبینه من از بی خوابی کسلم و خوابم میاد دلخور میشه.

هرکاری کرد شب زود بخوابم فایده نداشت حالا پیشنهاد پول داده،

کی از پول بدش میاد، گفتم چشم

⛔❌🚫درخواست دوستی🚫❌⛔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بخوابم که بهم بده. آخه صبح که بیدار میشه میبینه من از بی خوابی کسلم و خوابم میاد دلخور میشه. ...

اره ولی پیشنهاد شوهرت از نخوابیدنت بود دیگه😂😂😂افرین چشم گفتن خوبه😄😄

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
من باید 36هزارتا کار بدم. واقعا سخته ولی وقتی به پولش فک میکنم سرحال میشه. شما دونه ای چند میگرفتی

دونه ایی ۱۹۰تومن چندتا سیم با کابل بود باید روهم میکردم به پولش نمیرزید ۱۰۰۰ تا درست کردم پسش دادم