2777
2789

میشه درباره رسیدگی و تمیزی و برخورد پرستارا بگید . احتمال زیاد چون مادران با بیمه تکمیلی ما قرارداد داره برم اونجا.

.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

لایک لطفا

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

در کل نسبت به بیمارستانای خصوصی دیگه خوب نیست 

برخورد پرستاراش خوب نیست 

رسیدگی شون ضعیفه 

وقتی بیمه تکمیلی داری یه جای دیگرو انتخاب کن

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
چرا طبیعی نمیاری چند نیگیرن سزارین

زایمان اولم هم سزارین بوده گلم .توی بیمارستان پارسیان.سزاریگفتن حدود شش تومن که تقریبا سه تومن رو بیمه تکمیلی و دفترچه میده.

بله  در کل نسبت به بیمارستانای خصوصی دیگه خوب نیست  برخورد پرستاراش خوب نیست  رسید ...

وااای جدی من گزینه اولم پارسیان بود ولی بیمه رو قبول نمیکنه. باید اولش بدم بعد چند ماه بیمه بهم بده.

دکترم هم توی جفتش هست دو دل شدم