2777
2789
عنوان

طرز تهیه ی خامه ی قنادی رو میخوام

664 بازدید | 32 پست

و اینکه خوب میشه؟

مث بیرون؟

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

خانما امضام بخونید درخایت دوستی بدید زیاد شیم دستور پخت تا ۱ ساعت دیگه امادس😋😊

بچه ی مامان،میخام برات بنویسم و امضامو تا لحظه ای که ب دنیا نیای پاک نکنم..مامان خیلی وقته منتظرتم خیلی وقته دلم بوی تنت رو میخاد اون بوی گرم و شیرین بوی پاکی و لذت..یعنی تو آغوشِ منو ، لبخند شیرینه بابایی رو نمیخای؟انقدر دلم برای وجودت پر میکشه که الان اگر پیشم بودی خدامیدونه چی میشد..با اینکه نیستی ولی هستی ..توی قلبم . عاشقتم مامانم بیا و برام شادی بیار برام بخند ..گریه بچگونه کن من از همه چیزت لذت میبرم مامانم..لطفا ب خدا بگو مامانم خیلی واسه دیدنم عجله دار بزار برم پیشش قول داده ازم مراقبت کنه..ب خدا بگو مامان از خبر بارداریش بااااال در میاره..بچه ی من زودتر بیا پیشمون ..خیلی زودتر از زودتر بیا تا مادرانگی های خیالی ام واقعی شوند و بشوند بوسه بر دست و پایت ..جانه مادر به فدای تو که میدانم می آیی و برای زود آمدت دست ب دامنت شدم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلدم یه چیزایی در مورد خامه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

رفتن ب فروشگاه و خرید بسته نیم کیلویی😁😁😁. شوخو ککردم. مانانم قدیما سرشیر و با پودر قند با همزن میزد ظرفشو تو ظرف یخ میذاشت کلی دردسر😩😩

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

اولا باید همزن برقی داشته باشی

خامه قنادی میتونی از فروشگاه ها یا سوپر مارکتها بخری

جلدشون شبیه پنیر

۴۰۰یا۵۰۰گرمیه

با همزن برقی میرنی ده دقیقه قشنگ فرم میگیره

ولی باید باهاش سریع کار کنی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اولا باید همزن برقی داشته باشی خامه قنادی میتونی از فروشگاه ها یا سوپر مارکتها بخری جلدشون شبیه پن ...

نه میخاوم همشو خودم درست کنم

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

پودر خامه هم هست که با یه نسبتی شیر و شکر قاطی میکنی

با همزن هم میزنی که گزینه مناسبی نیس و بی مزس

فرم میگیره ولی ن ب اندازه خامه قنادی سوپر مارکت

روش سومم اینه که بری یه قنادی با کیفیت ازشون خامه فرم گرفته بخوای

ولی بازم بگم گزینه اول از همش مناسب تره..خامه قنادی سوپر مارکت

نه میخاوم همشو خودم درست کنم

روش جدید میخوای اختراع کنی؟😂😂😂

روش جدید میخوای اختراع کنی؟😂😂😂

نع نگاه

خامه میخری از فروشگاه.یک ظرف استیلو با سری های همزن میگذاری داخل فریزر. شکرو اسیاب کن.

یک ظرف را داخلش یخ خورد شده بریز.

ظرف استیلو از فریزر بردار بگذار رو یخ ها

خامه را بریز داخلش

حالا خامه را بزن یک دقیقه دور کم سپس همراه شکر و وانیل 3دقیقه دور تند.

رد همزن میفته روش.دیگه تمام کن بگذار فریزر

چند دقیقه بعد استفاده کن.

حالا

اگر خامه ات نمیگرفت یا زیاد زده بودی ول شد یا یک قاشق نشاستع ذرت الک شده یا یک قاشق پودر خامه اضافه کن و بزن.

آخر دست رنگ اضافه کن.هر بار خامه کشی باید کیک بره تو یخچال.دوباره بیاد بیرون تزیین بشه

نع نگاه

عزیزم برات چه فرقی داره بری خامه صبحانه یا خامه قنادی بگیری؟

اون دردسره

دوس داری یبار امتحان کن ببین چطوره

داری راهی رو میری که من ده سال پیش انجام میدادم

از تجربه استفاده کن

@ماریاقناد     کدبانو خانوم این دوستمون کمک میخواد🥰

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
خانما امضام بخونید درخایت دوستی بدید زیاد شیم دستور پخت تا ۱ ساعت دیگه امادس😋😊

بابا بسه دیگه از صبح همش میگی 1ساعت دیگه،1ساعتت تموم نشد؟😕

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤