2777
2789
عنوان

میخوام برم کیش با خواهر شوورجونم😂

720 بازدید | 64 پست

کیا اهل کیشن و میدونن کدوم مغازه هاش قیمتش بهتره و لباساش شیکه میخوام جلو خواهر شوهر کم نیارم😎بگم منم آررررههه😂

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

منم ببر😂😂😂😂

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیست دی ساعت نه صبح میریم لطفا راهنمایی کنید میسی

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

خدا به خیر کنه.. توی پاساژ مروارید یه معازه هست سر نبش لباسهای شیکی داره.. اسمش رو نمیدونم.. ولی خیلی خووووبه

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
واي تورو خدا آدم قحطه داري با خواهرشوهر ميري

خوبه بچم بعضی جاها بدرد میخوره دوسش دارم ولی گاهی خار داره 😁

خدا به خیر کنه.. توی پاساژ مروارید یه معازه هست سر نبش لباسهای شیکی داره.. اسمش رو نمیدونم.. ولی خیل ...

مشکررر

منم ببر😂😂😂😂

مگه چیت از خواهر شوورم کمتره توام بیا😂😂

بیست دی ساعت نه صبح میریم لطفا راهنمایی کنید میسی

عزیزم ما هم بیست دی میریم کیش... از کجا میرین شما؟ما از تهران

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مگه چیت از خواهر شوورم کمتره توام بیا😂😂

😂😂😂😂توروحت

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم