2777
2789
عنوان

دور سر بچه ام

100 بازدید | 9 پست

سلام مامانای مهربون یه مشورت میخوام ..پسرم با دورسر ۳۳به دنیا اومد هرماه دکتر میبردم رشد داشت و رشدش خوب بود واکسن چهارماهگی که زدم ۴۱بود امروز برا مراقبت ۵ماهگی بردم همون ۴۱ بود یعنی تو این یکماه رشد نکرده...بهداشت میگفت اشکال نداره چون روی نمودار هست اما اینکه یکماه اصلا رشد نکرده نگرانم کرده شهرستانم وفردا میخوام ببرم مرکز استان پیش یه دکتر خوب ...بچه های شما هرماه دورسرشون رشد داشت؟احتمال داره یکماه رشد نداشته باشه مشکلی باشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ ماهگی ببر اگه رشد نداشت اون موقه برو دکتر

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
حالا امکان داره درست نگرفته باشه قطره آ د رو میدی؟خیلی تاثیر داره

بله قطره مرتب میدم ..ماه قبل غیر ازبهداشت ۲بار دکتر بردم هر سه دورسرش گرفتن ۴۱ بود الان خودمم گرفتم ۴۱ بود پس اشتباه نشده

دختر من دوماه رشد نکرد دکترش گفت طبیعیه بعد رشد کرد الانم رو نموداره سالم و سرحالم هست ماشاءالله قرب ...

ان شاالله همیشه سالم باشه خداکنه پسر منم مشکلی نداشته باشه..من فقط قطره اد میدم شرایط تو افتاب بردن ندارم خونه ام افتاب نمیگیره زمستون وسرده

اره براپسرمنم ۵و۶ ماهگی همینطوربودکلی استرس وبعدش معلوم شددقیق اندازه نگرفتن😒گوشیمم توتاکسی زدن واس همین خیلی خوب یادمه😔

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔