khatoooon مدیر عضویت: 1393/07/30 تعداد پست: 346 عنوان سوزش جای جیش دختر 4 ساله | مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 47 پست سلام دوستان دختر من چند ماهه هراز گاهی از سوزش بهقول خودش جیشش اذیتهعفونت اداری ندارهخواستم بدونم از دوستان کسی تجربه منو داشتند و علتش رو میدونید؟ 1398/10/17 | 14:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروانه۱۳۹۰ عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 4494 اصن صابون نزنید خودش باعث عفونته ببخشید یعنی خودمون هم همینطور؟پس با چی بشوریم؟ خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
mamaaaaaaaii عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10407 دو بار دادیم نداشته بهش گل ختمی وگل بنفشه بدهلیمو شیرین بدهیه کم براش کرم بزن مثل زینک فیروز یا مرطوب کننده بدون بو
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61037 ببخشید یعنی خودمون هم همینطور؟ پس با چی بشوریم؟ بله ادم بزرگام نباید صابون بزنن اب خالی کافیه
khatoooon مدیر استارتر عضویت: 1393/07/30 تعداد پست: 346 همیشه اینجوری یا گاهی؟ جدیدن هر روز میگه پماد میزنم براش گریه هم میکنه میبرمش نصف شب دکتر ولی تشخیص درست نمیدن
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61037 جدیدن هر روز میگه پماد میزنم براش گریه هم میکنه میبرمش نصف شب دکتر ولی تشخیص درست نمید ... پست منو دیدی؟
پروانه۱۳۹۰ عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 4494 بله ادم بزرگام نباید صابون بزنن اب خالی کافیه من اصلا نمیدونستم 😔 ژل شستشوی روزانه چی؟ خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
پروانه۱۳۹۰ عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 4494 جدیدن هر روز میگه پماد میزنم براش گریه هم میکنه میبرمش نصف شب دکتر ولی تشخیص درست نمید ... عزیزم واژنشو چک نکرده دکتر ؟ گاهی اوقات دخترا چسبندگی دارن! خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
khatoooon مدیر استارتر عضویت: 1393/07/30 تعداد پست: 346 سنگ نباشه یوقت؟ چجوری یعنی؟ سنگ باعث سوزش میشه
khatoooon مدیر استارتر عضویت: 1393/07/30 تعداد پست: 346 پست منو دیدی؟ ببینید اصلن با صابون بچه هم نمیشورموقتی میبینم اذیته دتم نمیزنم فقط اب میگیرم
پروانه۱۳۹۰ عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 4494 چجوری یعنی؟ سنگ باعث سوزش میشه خوب دفع سنگ سوزش داره ، من گاهی که میگه سوزش دارم ادرارشو چک میکنم اما سنگ ندیدم خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
khatoooon مدیر استارتر عضویت: 1393/07/30 تعداد پست: 346 عزیزم واژنشو چک نکرده دکتر ؟ گاهی اوقات دخترا چسبندگی دارن! والا جالبه تا الان سه تا دکتر بردم اصلن نگاه نکردن واژنشوولی چسبندگی نداره پارسال مشکلی نداشت
khatoooon مدیر استارتر عضویت: 1393/07/30 تعداد پست: 346 خوب دفع سنگ سوزش داره ، من گاهی که میگه سوزش دارم ادرارشو چک میکنم اما سنگ ندیدم نه ببینید واژنش قرمز میشه بعد موقع ادرار مشکلی نداره بعدش اذیته
پروانه۱۳۹۰ عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 4494 والا جالبه تا الان سه تا دکتر بردم اصلن نگاه نکردن واژنشو ولی چسبندگی نداره پارسال مشکلی نداشت آخه دختر جاریم چسبندگی داشت خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
khatoooon مدیر استارتر عضویت: 1393/07/30 تعداد پست: 346 بهش گل ختمی وگل بنفشه بده لیمو شیرین بده یه کم براش کرم بزن مثل زینک فیروز یا ... انواع اقسام پمادارو امتحان کردم مقطعی خوب میکنه ولی بازم ادامه داره
پروانه۱۳۹۰ عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 4494 نه ببینید واژنش قرمز میشه بعد موقع ادرار مشکلی نداره بعدش اذیته خوب پس اون بخاطر سنگ نیست ، دختر منم همینطوره بعد از ادرار سوزش دارهدختر منم ۴ سالشه اما خودم میشورمش ،دختر شما میتونه خودشو بشوره؟ خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!