2777
2789
عنوان

وسواس

92 بازدید | 10 پست

دوستان سلام کسی هست؟میشه یکم کمکم کنید😔

من خیلی شدید وسواس دارم ، خونه و زندگیم مثل گله بخدا ولی هروقت کارم تموم میشه حس میکنم اونجوری که باید تمیز باشه نیست ، دوباره شروع میکنم

خداروشکر خونه مال خودمونه و از اول نوسازیش خودمون نشستیم ولی هر وقت میرم حموم بعد میام بیرون احساس میکنن مثلا ساق پام یا کف دستم نجسه هنوز 😔😔 تو رو خدا اگه میتونید کمکم کنید 

عزیزم خواهرم همینطور بود رفت روانپزشک دارو مصرف کرد الان خییییییلی بهتره، خواهرمحتی عذاب وجدان داشت و گریه میکرد.

استارتر گل با اجازه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3721972&slug=ختم-قرآن-جهت-ظهور-حضرت-مهدی-عج&postId=118992862

آقا نیستم 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سردی نخورین دکتر هم برین برای وسواس دارو بخورین کامل حل میشه

عزیزم دکتر رفتم حتی انقدر از دستام کار کشیدم پارسال دستمو عمل کردم ولی همیشه یه حس بدی دارم 

عزیزم خواهرم همینطور بود رفت روانپزشک دارو مصرف کرد الان خییییییلی بهتره، خواهرم حتی عذاب وجدان داشت ...

والا بخدا منم یکساعته دارم گریه میکنم متنفرم از این حالم 😔

منم مثل توام مثلاکارام تودوساعت تموم میشن ولی تاهفت هشت ساعت کارنکنم احساس میکنم خونه کثیفه دیگه خود ...

منم همینم پوست کف دستام بخدا نازک شده بس که تو مواد شوینده بوده خسته شدم دیگه