2777
2789
عنوان

مشهدیا جواب بدن

169 بازدید | 10 پست

سلام دوستان میخوام برم مشهد برای خرید لباس عید برای خودم و دخت یکساله ام و همسرم لطفا بگید کجا لباس های شیک داره برای توی خونه و بیرون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشهد چیزی نداره برو از شمال بگیر با تهران یا جنوب شیک تره اما در کل اگه خواستی بیایی برو کیان سنتر بلوار جانباز و اگه ارزون خواستی 17 شهریور لباس لوازم ارایشی مانتو ارزان هم خیایان ایثار معروف اما اگه قیمت مهم نیست احمد اباد و سجاد هم خوبه ارمیتاژ سه راه اب برق هم بد نیست

مشهد چیزی نداره برو از شمال بگیر با تهران یا جنوب شیک تره اما در کل اگه خواستی بیایی برو کیان سنتر ب ...

من خراسانی هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم جایی غیر از مشهد برم 17 شهریور جنساش خوب نیست میخوام جنس خوب باشه و شیک هم باشه 

من خراسانی هستم بچه کوچیک دارم نمیتونم جایی غیر از مشهد برم 17 شهریور جنساش خوب نیست میخوام جنس خوب ...

پس همون راهنمایی خوبه👍🏻👍🏻

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

خب اگه قیمتش مهم نیست 

بچه گانه پاساژ خورشید تو احمد آباد روبروی سه راه راهنمایی، 

یا قستنطنیه اونم احمد آباده 

برای مانتو هم سجاد 

17 شهریور و ویلاژ نرو که لباسای خز دارن

گروه سبز 💚💚 همراه با چالش لاغری تا عید بامداد خمار  وزن اولیه 93 😏 وزن شروع چالش 68/650 وزن هدف تا عید 64