2777
2789
عنوان

عادت های بامزه خودتون و شوهرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3063 بازدید | 124 پست
چه جالب ما هم شمایل آقا امام حسین علیه السلام رو هم میبوسیم هم سلام میدیم و قران توی پذیرایی هست ...

چقدر زیبا آقام‌حسین بچه هاتو برات حفظ کنه 

همین الان یه نفر داره واسه داشتن تموم چیزایی که تو داری دعا میکنه...
نه اتفاقا همش ک حموم کردنو شستن نیس ک...یه کمم شیطون بازیه ک حمومو دلپذیر تر میکنه😂😂😂

اوه مای گاد

چیزای خوب خوب دارم یاد میگیرما😍😅

بعد چند وقت یه بار حموم رفتن جفتی خوبه؟؟

اموزش بدین ب. ما تازه کارا😂

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر زیبا آقام‌ح سین بچه هاتو برات حفظ کنه 

ان شاالله ممنون عزیز ❤️

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

هدف پس زدنه حموم بهانس😝😂😂

نه باو اونجوری منظورم نبود مثلا من دوش متحرکو برمیدارم فشار ابش زیاده با موهای سینه ش موج درست میکنم.😂😂😂هیچی دیگه سرگرمش میکنم زدنو یادش بره😉😉

خدایاشکرت...
جو داره بی ادبی میشه برای مجردا خوب نیس😑

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بنظرم چندش اومد،البته ببخشید

خواهش عزیزم...کلا عاشق ک باشی بوی عرق تنشم واست دلنشینه... درضمن ما دستشویی ها کاملا جداست یه ایرانی یه فرنگی تو یه سرویس هستن... و فقط موقع جیش کردن با هم میریم...مگه چیه؟ مثل دستشویی های خارجیا که چند تا توالت فرنگی کنار همه واسه آقایون... تازه ما زن و شوهریم...

نه باو اونجوری منظورم نبود مثلا من دوش متحرکو برمیدارم فشار ابش زیاده با موهای سینه ش موج درست میکنم ...

نچ نچ نچ حرفه ایا😂😂مانهایت شلوغ کاریمون توحموم کف ریختن توچشم ودهن همدیگس کلا همو نابودمیکنیم میاییم بیرون😂😂😂

خدایاشکرت