2777
2789
عنوان

خانما راهنمایی میخوام لطفا

237 بازدید | 26 پست

سلام خانما

من دوساله مقطع ارشد دفاع کردم ولی استاد راهنمام همه جوره اذیتم کرده و نمیذاره پایان ناممو صحافی کنم و مدرکمو بگیرم. تا حالا دو میلیون جریمه شدم. حتی جواب ایمیلامم شیش ماهه هرچی ایمیل میزنم نمیده. همسرم هم استاد راهنماش همین خانمه و دقیقا شرایطش مثل منه.دیگه خسته شدیم واقعا. معدلامون الف بوده ولی بخاطر ایشون هنوز مدرک نگرفتیم. چکار کنیم ب نظرتون😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاکی بشید از دانشگاه بهشونم بگید اگه پیگیری نکردن با وزارت علوم مکاتبه میکنید تا هزینه هشم ازشون بگی ...

میشه واقعا این کارو کرد؟من ب اموزش دانشکده گفتم گف ب ما ربطی نداره😔

وای عزیزم همسر من شش ماهه قراره پیش دفاع بزارن براش مدیر گروهشون اذیتشون میکنه.کلی هزینه ی اضافه باید بدیم خدا شاهده چقدر از لحاظ روانی اذیت میشیم قراربود شهریور بذاره هیچی الانم قرارشد دی بذاره بازم خبری نیست...البته ایشون برای دکتری اس...خدا کمکتون کنه

والا موضوع روبا اموزش دانشکده در میون گذاشتم گفتن ب ما ربطی نداره هرکار میخوای بکن

به رییس دانشگاه نامه بده،من استاد شوهرم ج نمیداد رفت اموزش استاد راهنماشو عوض کردن،مگه بی صاحبه دانشگاه

وای عزیزم همسر من شش ماهه قراره پیش دفاع بزارن براش مدیر گروهشون اذیتشون میکنه.کلی هزینه ی اضافه بای ...

وای الهی آمین خدا از دهنت بشنوه

خدا ب همسر شما هم کمک کنه. کاش یه ذره انصاف داشتن بعضی از استادا. هر شب استرس دارم. باردار بودم با شکم گنده مینشستم پای لپ تاپ براش ایمیل میزدم و اصلاحات انجام میدادم خدا شاهده الان بچم چارماهشه هنوز جواب نداده بس ک عقده ایه

میشه واقعا این کارو کرد؟من ب اموزش دانشکده گفتم گف ب ما ربطی نداره😔

غلط کرده برو یه بار دیگه بهش بگو اگه پولو نمیدادم که نمیذاشتین برم سر امتحان و دفاع و.. حالا بهتون ربط نداره برو پیش ریس بگو اینطوری گفتن بگو به کی ربط داره تا برم پیشش بگو اگه تو این دانشگاه هم به کسی ربط نداره بنویسید امضا کنید بهم بدید که اینجا به کسی ربطی نداره تا خودم بدونم چیکار باید بکنم بعدم تو سایت وزارت علوم برید مکاتبه کنید...