2777
2789
عنوان

با رژ لب

157 بازدید | 11 پست

اگه کسی یه سری یکم از رژ مایع تونو زده باشه که ادم ترتمیزی

نیس 

اصلا اینو بیخیال 

اگ کسی رژ مایتونو بزنه از اون امکان انتقال بیماری های مربو

وط به بهداشت امکان داره؟ 

میندازم دور خلاص

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی رژ ارزش ریسک نداره میندازمش دور یا ب ی نحوی میدم ب خود طرف 

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

صد در صد من یه بار خواهرم از خط لبم استفاده کرد نمیدونستم دوبار زدم دور لبم کلا جوشای ریز ریز زد بندازش دور

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .

من حالم بهم میخوره و اونو استفاده نمیکنم

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

بجز مامانم كسه ديگه استفاده كنه حساسيت ميكنه صورتم نميدونم چرا مخصوصا چشمام عفونت ميكنه 

پدمو يكي يبار استفاده كرد صورتم جوش زد

به هيچ عنوان نميزارم كسي استفاده كنه رك ميگم حساسيت ميكنم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
صد در صد من یه بار خواهرم از خط لبم استفاده کرد نمیدونستم دوبار زدم دور لبم کلا جوشای ریز ریز زد بند ...

من حساسیت نمیکنم اصلا ولی چون ادمیه ک بهداشتو رعایت نمکنه میترسم ولی مشکلی نداره 

بجز مامانم كسه ديگه استفاده كنه حساسيت ميكنه صورتم نميدونم چرا مخصوصا چشمام عفونت ميكنه  پدمو ...

من هیچوقت حساسیت نکردم ولی راجب این شخص میگم ممکنه چون ادم ترتمیزی نیس رژو کثیف کرده باشه