2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ ترینش شوهرم واسه روز زن پارسال بلیط کنسرت مهدی جهانی رو توی برج میلاد بهم هدیه داد

دوستای گلم میشه خواهش کنم برای خونه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین؟ با دوتا بچه خیلی عذاب میکشه.ممنون

تو دوران دبیرستان یه درسی را کنفرانس دادم . دبیرمون هی گفت واقعاااا اینو خودت طراحی کردی کنفرانس بدی ؟ یعنی هیچکس کمکت نکرد ؟ بعد برگه ای که روش پاک نویس کرده بودم که مطالب یادم نره را ازم گرفت گفت منم از این به بعد این درسو همینجوری اموزش میدم

غرور انگیزترین لحظه زندگیم تا الان اون بوده خخخ

تو دوران دبیرستان یه درسی را کنفرانس دادم . دبیرمون هی گفت واقعاااا اینو خودت طراحی کردی کنفرانس بدی ...

آفرین..حالا به جایی رسیدین یا نه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

روزی ک اومدم با شوهرم زندگی کنم آخه تا4ماه بعد از عروسی بخاطر شغل من دور از هم زندگی می‌کردیم روزی ک شوهرم اومد دنبالم تا بیارتم پیش خودش بهترین روز زندگیم بود🌹دوتایی از خوشحالی گریه میکردیم😍😍😍😍

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️