2777
2789
عنوان

میترسم..

259 بازدید | 25 پست

رفته بودیم مراسم توی شهرمون واسه سردارسلیمانی من داشتم بادوستم حرف میزدم بچم پیشم بود بعو یه چند دقیقه بعد دیدم رفته پیش 2تاخانوم پشت سرم که یه بچه ی کوچیک داشتن من تعجب کردم آخه بچم از این اخلاقا نداشت.گفتم طوری نیست بذارپیششون باشه پشتم بهشون بود چند دقیقه بعد دیدم یدفه بچم شروع کرد گریه ی شدید بکنه 2سال و نیمشه.خیلی ترسیدم نمیدونم چرا اینطوری شد؟درست هم بلد نیست حرف بزنه....

هی میگم نکنه اون خانوما کاریش کردن......

یاشایدم فکر کرده من نیستم ترسیده و گریه کرده یا شاید از صدای روضه...نمیدونم...ولی از سرشب تاحالا هی میگم چرا بچه یهو اینجوری کرد....احتمال شما چیه؟

دعواش کردن گفتن بروپیش مامانت

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نگیربهشم فک نکن

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

بیشتر مواظب باش..شاید بچه ی اونها زدش

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بچتو گفتی پیش غریبه باشه طوری نیست!!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹