2777
2789

با اینکه میدونستم مامانش عفریته س باعاش ازدواج کردم فکر کردم میتونم کنار بیام حالا یه روز در میون در مورد یه چیزی که مستقیم یا غیر مستقیم به مامان جون عفریته ش ربط داره دعوامون میشه 

میبینه خونه مامانش اذیت میشیم همه ش تنش و بحث و دعواس ولی باز میگه بیشتر از هفته ای یکبار بریم از اون بدتر اینه که رفت و‌امد با خانواده منم با مامان خودش مقایسه میکنه!!!

چون کم میریم خونه مامانم پس باید خونه مامان توام کم بریم!!!

چرااااا؟!!!! لعنتی مامان من بی ایراد نیس ولی ایراداشم اندازه مامان تو نیس کی میخوای بفهمی؟ 

هر بلایی مامانش سرم میاره باز میگه مامانمه اما کافیه من نفرینش کنم اونوقت میگه دلم شکست چرا مامانمو نفرین کردی؟! پس من دل ندارم؟ من دلم نمیشکنه؟ اصلا تو چرا دلت برا من نمیشکنه؟!!! 

دلم آرامش میخواد دلم امنیت میخواد دیکه خسته شدم از بحث و دعوا از اینکه هی بخوام ثابت کنم بابا مامان جونت داره آرامش و ازمون میگیره نمیگم قطع رابطه کنیم اما مجبورم نیستیم هفت روز هفته بریم خونه ش 

خیلی فهم به خرج بده میگه باشه نریم اما خونه مامان توام نریم؟ 

میخوام باردار شم میگم تا سه ماهگی به مامانت نگیم یه وقت خدایی نکرده اتفاقی بیوفته مامانت اعصاب خورد میکنه میگه پس به مامان توام نگیم؟ میگم لعنتی پس کی کمکمون کنه؟ کی تر و خشکم کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانشو نفرین میکنی جلو خودش؟؟؟😐

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
مثلا چه بلاهایی سرتون آوردن 

مراسم عقد و عروسیمو هردو رو خراب کرد، به خانواده و خودم و فک و فامیلم تو روی خودم و تو روی خودشون فحش میده و توهین میکنه منت میذاره واسه کارایی که من میگم نکن برامون 

تا وقتی شوهرت متوجه این موضوع نشه هیچی عوض نمیشه، البته مطمئن باش ته دلش میدونه مقصر مامانشه ولیییی نمیخواد به زبون بیاره که مثلا یوقت تو روت زیاد نشه و این حرفا. در ضمن به نظر من شما اصلا در مورد مامانش باهاش هیچ بحثی نکن این کارت باعث میشه ازت دور بشه و به مامانش نزدیک تر... تجربه ی شخصیم بود

فکر به هرکجا که رود، عمل هم به همانجا میرود...

بچسب به زندگیت نه مامان اون نه مامان تو 

اینو از من داشته باش روزی نیاد که ببینی به خاطر ماماناتون تو راه طلاقید دیدم که میگم 

من ۱۴ سال تو غربت دوتا بچه بزرگ کردم هیشکیم کنارم نبود فقط وفقط به فکر زندگیت باش

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏
خیلی فهم به خرج بده میگه باشه نریم اما خونه مامان توام نریم؟  میخوام باردار شم میگم تا سه ماهگ ...

خب عزیزم ،منم قراره به مادرشوهرم تا سه ماه ونیم نگم  اما به مامان خودم میگم ولی یه طوری که شوهرم متوجه نشه و ندونه 

آرامش محض فقط بغلت