2777
2789
عنوان

عجیب غریب ترین اسم در اطرافتون

| مشاهده متن کامل بحث + 110493 بازدید | 1993 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وووییی خیلی گوگولن خدا حفظشون کنه 😍 ماچ.ماچ# . آبداااررر 😍😍😍

فدات دمارمودراوردن 😂

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
خخخ فک کردم یه جمله در مورد امریکا نوشتی  آمریکا هزینه کتاب و دفتر ....

😂😂😂نه اینا اسمای بیمارامون بودن اسم یکی شون ک امروز اومد عقرب بود 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

درسته ولی ادم باید یه چیزی بزاره که دراینده بچه خودش دوست داشته باشه یه چیز زیبا وپرمعنی

الان که تمام اسم هایی قدیمی مد شده دوباره،ترمه و نور دخت،نورا،گلابتون،رخساره،اینا اسم های چند تا از پیر زن های فامیل ماست الان دوباره مد شده،اسم باید با دل بشینه و مفهوم داشته باشه،معلوم نیست چند سال دیگه که سلایق چه جوریه

من داشتم جمله میساختم 😐باهاش  همش میچسبودمشون بهم ببینم چی میگی

😂😂😂😂 درسته باید کاما میزاشتم

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

الان که تمام اسم هایی قدیمی مد شده دوباره،ترمه و نور دخت،نورا،گلابتون،رخساره،اینا اسم های چند تا از ...

والا که اسمای قشنگی گفتی😁

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

من اسم دخترمو میخوام بزارم نارمیلا .یعنی شکوفه گل انار ب ترکی .ب نظرتون جزو اسمای سخته؟؟

میشه لطفاً واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین  تازه از دستش دادم                                                                                                        خدایا شکرت  بابت بهترین هدیه هایی که بهم دادی(نیلا.نارمیلا) .ممنون بابت خانواده چهار نفره مون 

همه اسم هایی که شنیدم فقط ،بعصیاروندیدمشون ،کتاب ،چراغعلی ،اسلام ،ایران ،کشور ،سلبیه ،ننه ،ابجی ،داداش ،خانم ،مادر ،سپه نسا 

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘