2777
2789

برای حاملگی چند دوره باید قرص لتروزول مصرف کنم؟ لازمه بگم دکتر قوی ترش کنه؟ این دومین ماه بود که خوردم، سه روز دیگه موعد پریودمه، همش دعا میکنم پریود نشم و باردار باشم ولی علائم پریودی و سینه درد دارم😔😔😔😔

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠

لتروزول برای چیه؟ منم مشکل دارم.دکتر این و نداد

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحریک تخمدانه

پس چرا به من نداد.دارم از غصه دق میکنم.به من فقط دو دوره یاز داد که گیر نیاوردم به حاش روکین دارم میخورم

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
علایم بارداری و پریود شبیه همه انشالله که شدی    

ینی میشه؟تو رو خدااااااا برام دعا کنید بخدا چهار ساله پدرم درومده اینقدر دکتر رفتم و قرص خوردم. چند بارم دکتر عوض کردم. میگن بیخیال شو تا حامله بشی، مثل این میموته که به آب بگی خیس نباش😔😔😔

ینی میشه؟تو رو خدااااااا برام دعا کنید بخدا چهار ساله پدرم درومده اینقدر دکتر رفتم و قرص خوردم. چند ...

عزیزم میدونم واقعا سخته اما منم دقیقا همون ماهی حامله شدم که کلا نا امید شده بودم اما برام نمونده و سقط شد الانم فعلا حامله نشدم

عزیزم میدونم واقعا سخته اما منم دقیقا همون ماهی حامله شدم که کلا نا امید شده بودم اما برام نمونده و ...

دیگه میترسم برم سمت بیبی چک 😭