2777
2789

هفته ی ۷ بارداری😍حس خاصی ندارم😐یه هفته بیمارستان استراحت مطلق بودم بعد تو میگی بارداری راحت؟😑😂

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ۳۴ 

پدرم داره درمیاد دنده هام درد میکنه . دندون درد دارم . بی خواب شدم . سنگین شدم . ی پام دستشوییه . 

حسام متفاوته . هی میگم روزایی اخره تو دلمه دیکه هبچ وقت تکرار نمیشه . استرس زیاد دارم . 

هفته ی ۷ بارداری😍حس خاصی ندارم😐یه هفته بیمارستان استراحت مطلق بودم بعد تو میگی بارداری راحت؟😑😂

ایشالا از این به بعدش برات راحت بگذره. چرا استراحت بودی

و خدایی که در این نزدیکیست 
ایشالا از این به بعدش برات راحت بگذره. چرا استراحت بودی

مرسی عزیزم

خونریزی داشتم و دلدرد شدید زیر دل ،دکتر میگفت اگه ده دیقه دیر میرسیدی سقط بود بچه

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
مرسی عزیزم خونریزی داشتم و دلدرد شدید زیر دل ،دکتر میگفت اگه ده دیقه دیر میرسیدی سقط بود بچه

منم هفته 8 خونریزی داشتم تا دو هفته لک بخاطر هماتوم که خدارو شکر رفع شد

و خدایی که در این نزدیکیست