2777
2789
عنوان

سوال خیلی مهم

146 بازدید | 5 پست

من دخترم ۴ ماهشه یه هفته بیمارستان بستری بود سرما خورده بود باتب انتی بیوتیک گرفته وهمه ازمایشاشم خوب بوده الان دوباره تب کرد ۳۷.۷ چرا بنظرتون

استا دادم اومد پایین چیکارکنم

بدنش ضعیف شده
اگه شیرخودتو میخوره کلی ویتامین سی بخور و بهش زیاد شیر بده تا سیستم ایمنی بدنش مقاوم بشه 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شیر خشک میخوره

یکمی آب جوشیده سرد شده بهش بده و مقدار شیردهی رو بیشتر کن گلم

قطره بینی هم براش بریز که اگه عفونتی باقیمونده از بین بره

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗