2777
2789
عنوان

خیلی میترسم از انتخابم چیکار کنم؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 50 پست
عزیزم کجایی؟؟ من یه نذر دارم توی چند تا تاپیک هم گفتم باید۴۰ نفرو موقع نذرم اسم ببرم اما همشهری نه ...

اسمم نفیسه س

خدایا مرسی گندایی که میزنیم بین خودمون میمونه:)
اره دورم تبریزم مرسی عزیزم🥺⁦❤️⁩

اگه دوس داری اسمتو بگو که برای خوشبختیت اسمتو بگم

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمم نفیسه س

باشه گلم

خوشبخت بشی

آقاهم تبریزی هستن؟

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
ازدواج ترس هم داره ..بلاخره بحث یه عمر هست ..اتفاقا افرادی که خیلی سرسری میبیننن شکست میخورن ..همینک ...

حتما حتما

بازم سخت گیری میکنم

مشکلم اعتماده

چون تو پیجش دختر داره حس بدی میده بهم

فامیلیم ارتباط نزدیک ۶ماه دلیل ترسم یه نفره که خیلی مومن بود.بهم گف ب دردت نمیخوره 🥺 اونی که فک ...

دوست من شرایط شمارو داشت آقا ازهرنظرخوب بود.رفتن مشاوره بعدازسه جلسه به دوستم گفته بوداین آقابه دردشمانمیخوره خیلی رفتارهای پنهان داره که به مشکل جدی میخورین.آدم یه موضوع مهمی مثل ازدواج رو باهمه مطرح نمیکنه و بایدبامتخصص مطرحش کنی که خیالت راحت بشه.توکل وچیزای دیگه خوبه ولی حرف یه عمرزندگیه که بایدباچشم بازانتخاب کنی

توعاشق ترین مردزمینی.انقدرکه با گرمای عشق ومحبتت بالاخره یخ قلبمو بازکردی
نه ارومیه س

برای خوشبختیت انجام میدم

خوب فکر کن بعدم بسپار به خدا

اگه اعتقاد داری ی استخاره پیش ی ادم درس و حسابی؛بگیر من خودم دو دل بودم ولی دیشب استخاره گرفتم خوب ب ...

منم یه نفر بود میگفتن استخاره میگیره

زنک زدم گرفت گفت خوبه

حتما حتما بازم سخت گیری میکنم مشکلم اعتماده چون تو پیجش دختر داره حس بدی میده بهم

اعتماد باید شکل بگیره از سمت هردو نفر ..اگر نتونسته اعتمادتون رو جلب کنه سمت ازدواج نرید ...دلت قرص نبود جدی نکن رابطه رو تا برسی به اون نقطه ..البته اگر به طور کل بددل و بدبین نیستی ....

دوست من شرایط شمارو داشت آقا ازهرنظرخوب بود.رفتن مشاوره بعدازسه جلسه به دوستم گفته بوداین آقابه دردش ...

پس حتما قبلش میرم

اعتماد باید شکل بگیره از سمت هردو نفر ..اگر نتونسته اعتمادتون رو جلب کنه سمت ازدواج نرید ...دلت قرص ...

اعتماد دارم بهش

۱۰۰٪نه ولی ۸۰٪دارم

بعضی وقتا مثل الان ذهنم مشغول میشه...