2777
2789
عنوان

خیلی میترسم از انتخابم چیکار کنم؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 50 پست
با تموم معیارای عقلی بسنجش نه فقط معیارای خودت اگه دیدی از اون تظرم درسته دیگه تردید نداشته باشه هرچ ...

خیلی منطقی سنجیدمش.ولی واقعا مورد منفی ندیدم توش

اما بازم میگم اگه بعدش پشیمون بشم چی

خدایا مرسی گندایی که میزنیم بین خودمون میمونه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟ چند سالشه؟

معیاراتو دوباره چک کن

خووووب فکر کن

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
سعی کن به منطق تصمیم بگیری ....وقتی تصمیمی گرفتی فقط بگو با توجه به منطق شرایطم بهترین تصمیم بود و ه ...

عزیزم منطقمون بر اساس چی باشه خب یکی پول داره اما خب یکم شیطونه یکم نه سر به زیر ولی خب هیچی نداره

خوشبختی جوونا صلوات ☺
چند ساله میشناسیش؟ ته دلت دلایل ترست چیه؟

فامیلیم

ارتباط نزدیک ۶ماه

دلیل ترسم یه نفره که خیلی مومن بود.بهم گف ب دردت نمیخوره

🥺 اونی که فک میکنی نیست ظاهرش با باطنش فرق میکنه

یه نفری بود که هر چی میگفت درست درمیومد😣

خیلی منطقی سنجیدمش.ولی واقعا مورد منفی ندیدم توش اما بازم میگم اگه بعدش پشیمون بشم چی

بالاخره ریسکشو بپذیر وقتی همه جور درسته هیچ ادمی هم نمیتونی قبل ازدواج صد در صدی بشناسیش تا زیر یه سقف نرید مشخص نمیشه هیچی به نظرم وقتی هیچ مورد منفی نداره توکل کن به خدا برو جلو انشالله که نشکلیم پیش نخواهد اوند کل ازدواج ریسکه از هر مدلی باشه چه دوستی چه سنتی 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

خیلی مهمه که با خودت رو راست باشی . با خودت ، به همه دروغ بگودر موردش ولی به خودت نه . 

اگه تو دوران آشنایی زیاد ناراحتت کرده باید بترسی ، اگر وقتی همراهش هستی خیلی حرف برای گفتن ندارید باید بترسی ، اگر وقتی با هم هستید خیلی بهت خوش نمیگذره باید بترسی ، اگر اخلاقهایی داره که فکر میکنی بعدا درست میشه ، یا میتونی تغییرشون بدی ، باید بترسی ، ببخشید اما اگه وقتی با همین همش دنبال یه جایی میگرده که یه جوری باهات ور بره و اگر اون  نباشه حوصله ی بودن باهات رو نداره ، باید بترسی ... 

اما اگر همه ی اینا برعکسه ، جایی واسه ترس نیست . 

بخصوص اگر با هم که هستید بهتون خوش میگذره ، دوری از هم کلافه تان می کنه و همیشه یه عالمه حرف واسه گفتن دارین . 

هر سلام سرآغاز دردناک یک خداحافظی است 
بالاخره ریسکشو بپذیر وقتی همه جور درسته هیچ ادمی هم نمیتونی قبل ازدواج صد در صدی بشناسیش تا زیر یه س ...

اره واقعا

مرسی ازت⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

۱۹ ۲۶ باشه دعا کنین برام

عزیزم کجایی؟؟

من یه نذر دارم توی چند تا تاپیک هم گفتم باید۴۰ نفرو موقع نذرم اسم ببرم

اما همشهری نه

اونایی که از حرم دورن

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
خیلی مهمه که با خودت رو راست باشی . با خودت ، به همه دروغ بگودر موردش ولی به خودت نه .  اگه تو ...

دقت میکنم بهش

خیلی بیرون نرفتیم

⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عزیزم کجایی؟؟ من یه نذر دارم توی چند تا تاپیک هم گفتم باید۴۰ نفرو موقع نذرم اسم ببرم اما همشهری نه ...

اره دورم

تبریزم

مرسی عزیزم🥺⁦❤️⁩

ازدواج ترس هم داره ..بلاخره بحث یه عمر هست ..اتفاقا افرادی که خیلی سرسری میبیننن شکست میخورن ..همینکه به این موضوع فکر میکنی نشانه خوبیه ...حتما مشاوره قبل ازدواج برید ...دوم معیارهای کلی هر ازدواج رو باید داشته باشه و بعدم معیارهای شخصی ....باخودتم تکرار کن دوست داشتن کافی نیست و اخلاقای بدشو درجه بندی کن ...

عزیزم منطقمون بر اساس چی باشه خب یکی پول داره اما خب یکم شیطونه یکم نه سر به زیر ولی خب هیچی نداره

ببین شرایطت چیه معیارات چیه ، بهتره فکرت باز کنی و منتظر نمونی سعی کنی پیشرفت کنی و اجتماعی بشی که یکی بیاد هم وضع مالی مطلوب داشته باشه و هم سر به زیر ... البته مرد سر به زیر وجود نداره فقط میزان بروزشون فرق داره

اینده ای خواهیم ساخت 💕 من و همسرجان و فرزندم که گذشته مان جلویش زانو بزند🌷